Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 599]

per Redacció, el 18 de març de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Un dia vaig anar a casa la meva àvia perquè teníem un menjar familiar. Tots els meus cosins són més petits menys un que ens portem mesos. Ens estàvem avorrint jo i el meu cosí i per això vam decidir anar a l'habitació de la meva àvia a mirar la tele. En aquell moment ens vam posar molt hot els dos i em va acabar despollant i follant. Va ser el millor polvo de la meva vida.

Noia, 16 anys
A l'estiu jo i el meu ex érem follamics i un dia vam decidir anar a un spa molt gran que hi ha on vivim. Hi ha uns jacuzzis exteriors i plovia així que com no venia ningú vam follar allà sabent que en qualsevol moment podia entrar algú sense donar-nos compte. El pitjor de tot és que després vam tornar a follar al lavabo amb gent a fora. El millor polvo de ma vida.

Noi, 17 anys
Tinc una amiga que ens vam assabentar de què ens agradàvem mútuament, però ens vam distanciar una mica. La seva amiga em va confessar que jo li agradava, un dia vam quedar el grup d'amics que tenia i van venir elles, vam acabar follant al lavabo tots tres mentre els altres veient una pel·lícula.

Noia, 15 anys
Un dia estava amb el meu nòvio en unes vies del tren asseguts en un lloc que no era perillós, i ens vam començar a liar i ell em va començar a tocar el cul i a ficar la mà per la cintura. Em va començar a estirar el tanga i jo m'estava posant massa calenta i em va acabar fent dits. Després li vaig llepar la polla i em vaig asseure sobre d'ell i vam acabar follant els dos molt calents i el tren passant, va ser meravellós.

Noia, 14 anys
Fa un any i mig, a l'escola, estàvem estudiant el tema de la sexualitat i tot això i em va posar molt, així que quan vam acabar la classe i vaig sortir, el noi que m'agradava em va venir i em va dir que tenia ganes de posar a la pràctica el que havíem après. Així que ho vam acabar fent al laboratori. Ufff mai he après tantes coses com en aquella classe...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: