Logotip de Adolescents.cat

Què és el punt U i com estimular-lo

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 06:00
Tot i que tots sabem de l'existència del punt G, les dones tenen moltes altres zones erògenes desconegudes. Una d'elles és el punt U, que es troba molt a prop de la uretra i té forma de U invertida.

Es tracta d'una zona molt sensible que se situa entre el clítoris i l'entrada de la vagina. Sota la seva superfície es troben les glàndules Skene, una zona amb gran quantitat de terminacions nervioses. Aquestes són les responsables d'alliberar el líquid blanquinós o transparent que representa l'ejaculació femenina.

Estimular aquest punt és molt plaent i ajuda a arribar al clímax. A més, es pot estimular alhora que s'estimulen altres zones. A continuació t'expliquem com estimular aquesta zona per aconseguir un extra d'excitació:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: