Logotip de Adolescents.cat

El cranc, la postura per estimular diversos punts de plaer alhora

per Redacció, el 10 de març de 2023 a les 10:12
Hi ha postures que amb les quals arribar a l'orgasme és més complicat. Altres, en canvi, en facilitar el frec del clítoris i en permetre una major profunditat faciliten que s'assoleixi el clímax.

Una d'elles és el cranc. Es tracta d'una de les desenes de posicions que es troba dins el Kamasutra i està pensada, sobretot, per augmentar el plaer de les persones amb vagina, ja que, com hem dit, permet l'estimulació del clítoris i del punt G a la vegada.


Com es practica? La persona que penetra -es poden fer servir joguines sexuals-, s'estira amb l'esquena tocant al matalàs. L'altre, s'asseu damunt els seus genitals, flexiona les cames i col·loca els peus a l'alçada del cap de la seva parella. Un cop fet comença a moure el seu cos endavant i endarrere amb l'ajuda de les mans -l'ideal és col·locar-les damunt el matalàs per tenir més força-. D'aquesta manera estimula els seus genitals i els de l'altre.

Quan hi hagi prou lubricació, pot començar la penetració. La persona que estigui a dalt és qui controla el ritme i la profunditat, per tant, és una posició que li permet jugar amb el seu plaer. Ara bé, és important preguntar com s'està sentint la persona estirada perquè si es fa massa pressió o els moviments són massa bruscos pot experimentar malestar. Així doncs, la comunicació és clau.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: