Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 de març

per Adolescents.cat, el 10 de març de 2023 a les 09:02
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
És el moment de lluitar i d'arriscar, tens moltes coses a favor teu, encara que sovint et costi de creure. L’únic que necessites és deixar-te ajudar i confiar més en els altres. Si ho fas, podries aconseguir un dels teus objectius més avui del que et penses.

TAURE 
No et deixis portar pel costat destructiu o negatiu de la teva personalitat perquè podries posar en perill alguns avenços que has aconseguit en l’última setmana. Estàs en un moment astrològic força favorable, però avui podria haver-hi complicacions. Procura no alterar-te i solucionar-les de la manera més dialogant que puguis. 

BESSONS
Per fi notes que una persona molt important per a tu et dona suport i està disposada a protegir-te després d'haver passat moments de preocupació en els quals t'has sentit sol. Això et farà veure les coses d’una altra manera i estar més positiu. 

CRANC
Tindràs un dia molt favorable gràcies a la protecció de Mercuri que t'ajudarà a treure el millor de tu. En els estudis o la feina, rebràs felicitacions per la teva eficiència i en el terreny personal, faràs fort el vincle amb algú important. 

LLEÓ 
T’estàs començant a il·lusionar amb algú, però et resisteixes a creure que tot pugui sortir bé. Les teves pors i inseguretats et frenen. Necessites tenir una conversa sincera amb un bon amic/ga que t’ajudi a mostrar els teus sentiments i a fer un pas endavant. 

VERGE 
No et posis nerviós, ho vols aconseguir tot "ja" i hi ha coses que necessiten el seu temps. No forcis certes situacions o podries acabar tenint una conversa desagradable amb un amic o familiar. Si a tu no t’agrada que et pressionin, pensa que als altres tampoc. 

BALANÇA
Avui t’espera un dia intens i ple de dubtes. Has d’escollir entre dues opcions i no saps quin camí triar. Veus aspectes positius en totes dues i això et complica descartar-ne una. És moment de guiar-te per la teva intuïció i no posar una barrera entre el teu cor i el teu cap. 

ESCORPÍ 
Avui podries tenir una decepció perquè algú del teu entorn farà una cosa que no t’agradarà i et causarà certa tristesa. Potser ha arribat el moment que obris els ulls i et comencis a centrar més en els fets, que en les paraules, encara que la conclusió a la qual arribis sigui complicada d’acceptar.

SAGITARI 
Avui algú lluitarà al teu costat per tal que els teus mèrits no quedin sense reconeixement. Notaràs el seu suport incondicional i també l’admiració que sent cap a tu i això et farà sentir ple i feliç. En el terreny de l’amor, també viuràs un bon dia i arribaran comentaris o missatges d’esperança.

CAPRICORN 
Avui tindràs un d’aquells dies en què sembla que tot et surt del revés. No et preocupis, perquè a poc a poc tot s’anirà posant a lloc. Estàs iniciant un nou cicle vital en què viuràs una transformació important i això farà que experimentis diversos alts i baixos. Per sort, hi haurà algú que et farà costat.

AQUARI 
Tot indica que t'espera un dia d’alts i baixos. En l’àmbit dels estudis o la feina tindràs certes alegries, però en el terreny amorós podries emportar-te un disgust. És important que no et guardis el que sents i ho expressis. Quedar-t’ho per tu et pot fer mal. 

PEIXOS 
Estàs tenint uns dies molt intensos i això està fent que t’oblidis d’una persona que sempre t’ha fet costat. Procura parar i dedicar-li temps, perquè si no us acabareu allunyant. En el terreny de l’amor, són dies d’establir noves connexions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: