Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de març

per Adolescents.cat, el 9 de març de 2023 a les 09:41
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui estàs pessimista i no podràs deixar de pensar en què, allò que tant t'importa, sortirà malament. No deixis que aquesta actitud et consumeixi: només són sensacions i algunes te les provoca una persona del teu entorn que no para de llançar-te missatges enverinats. 

TAURE 
Fa dies que vols canviar la teva rutina, però no ho aconsegueixes. Avui, però, un amic/ga t'ajudarà a agafar nous hàbits i et sentiràs realitzat. Recorda aquest moment de cara al futur. Connexió especial amb els signes de terra.

BESSONS 
Avui et sents amb energia per afrontar el que sigui i veuràs els teus objectius més a prop. Les passes que has anat fent aquests últims mesos comencen a donar resultats. 

CRANC 
De vegades cal confiar en nosaltres mateixos i en els altres encara que no tinguem cap garantia sobre si els nostres plans sortiran bé. Avui, algú molt important per tu, et donarà el seu suport i et farà sentir acompanyat en aquest projecte incert que has començat. 

LLEÓ 
Ets molt tossut i segueixes anant per la via que tothom et desaconsella. És probable que t'acabis enduent una decepció, però de tot se n'aprèn. Vigila en centrar totes les teves energies en una sola cosa. Hi ha un amic/ga que et vol al seu costat i no l'escoltes. 

VERGE 
Les paraules d'un familiar et faran sentir millor després de dies amb els ànims baixos. Expressa la teva gratitud, encara que et costi, i mostra els teus sentiments. No sempre t'has de mostrar fort davant dels altres. 

BALANÇA 
Ets una persona molt emocional encara que no ho sembli, però de vegades no deixes que els altres et mostrin el seu afecte. Avui hi haurà algú que es molestarà amb tu per aquesta actitud. No siguis orgullós i parla amb ell/a. Al final del dia, descobriràs una cosa que t'animarà.

ESCORPÍ 
Els teus plans poden canviar de manera inesperada i hauràs d'adaptar-te. Avui et faran una confessió sentimental a la qual no sabràs com reaccionar. No et precipitis a l'hora de contestar. 

SAGITARI  
Has de controlar els teus nervis. Encara que creguis que últimament tot t'està anant malament, les persones del teu entorn no en tenen la culpa. Parlar amb un amic/ga t'ajudarà a relaxar-te. 

CAPRICORN
Hi ha un tema relacionat amb la salut que et preocupa i no l'afrontes. És normal tenir por i dubtes, però no et pots deixar guiar per aquestes sensacions. Fer front al que et preocupa et farà estar millor amb tu mateix. 

AQUARI 
Avui recuperaràs la confiança en tu mateix després de veure que els teus esforços han donat fruits. En el terreny de l'amor, coneixeràs algú a qui tens idealitzat. Confia en la teva intuïció i no et deixis encegar.

PEIXOS 
Tens la sensació que hi ha algú que sempre t'està portant la contrària i avui podria ser que perdessis els papers. Vigila amb la teva reacció perquè podries perdre més del que et penses. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: