Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 9 al 15 de març

per Redacció, el 8 de març de 2023 a les 09:30
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Últimament has pres decisions contradictòries. A vegades és millor esperar i no prendre't massa seriosament la relació que s'acosta. Dia de la sort: Dilluns.

TAURE 
T'enamores fàcilment i intensament i això és molt bonic, però pot fer que idealitzis massa a l'altra persona i no puguis veure com és realment. Així que intenta posar una dosi de racionalitat a tot això que sents, t'ajudarà molt! Color de la sort: El taronja. 

BESSONS 
Se't presenta l'oportunitat de començar una nova relació, segurament algú d'un signe de foc o del teu mateix signe. Aprofita-ho! També és un bon moment per cultivar la vida social i veure amistats. Gaudeix a tope d'aquesta setmana d’amor! Dia de la sort: 9.   

CRANC 
D'acord, t'agrada una persona i et costa controlar tot el que sents. Però aquesta setmana si no vigiles pot ser que acabis atabalant a l'altra persona. Dóna espai i llibertat a l'altre i busca l'equilibri. Centra't una mica més en tu, gaudeix i dóna't petits plaers. Dia de la sort: Diumenge. 

LLEÓ 
Pot ser que aparegui una persona del passat, tingues la ment oberta perquè és una bona setmana per reprendre la relació de la manera que sigui. Això sí, evita comportaments del passat que van afectar. El planeta Venus, de les relacions, t'ajuda a concretar alguna cita. Color de la sort: vermell.  

VERGE 
Tens moltes il·lusions i això és bo per gaudir la vida. Això sí, intenta mantenir els peus a la terra. Sents que res pot trencar la teva harmonia i això et fa estar bé. Pot ser que ara vegis possibles amors, però seran transitoris. Dia de la sort: 11.    

BALANÇA
Evita els gelos, et poden trair més del que et penses. Pots viure moments de molta passió aquesta setmana i en el futur proper, així que aprofita-ho. Un consell: Les oportunitats arriben quan deixes de preocupar-te i controlar l'altra persona! Color de la sort: El blau. 

ESCORPÍ 
S'apropen coses bones, així que surt de la teva zona de confort i atreveix-te a conèixer gent nova! Treballa molt la teva autoestima i allibera't d'alguns pensaments i restriccions del passat. Color de la sort: lila. 

SAGITARI 
Enhorabona! És una molt bona setmana per viure el romanticisme amb la teva parella o amb algú nou. Les oportunitats flueixen i viuràs moments de molt plaer! Per cert, pot ser que algú de la família et doni una bona notícia! Dia de la sort: 8.  

CAPRICORN 
Pots sentir confusió, probablement perquè hi ha experiències del passat que no et deixen gaudir del present en tot el que té a veure amb les relacions romàntiques. Allunya't de la ira i la ràbia i comença una nova etapa amb una visió més amorosa de la realitat. Color de la sort: el rosa. 

AQUARI 
No és una setmana per a l'amor, sinó per estar més amb amistats, família i coneguts. T'hem de donar un consell: evita les persones controladores i que et fan donar masses voltes a les coses. T'ajudarà molt buscar moments de pau i relax. Dia de la sort: Dijous. 

PEIXOS 
T'agrada la sensació de no tenir una rutina. Et vénen alguns canvis però són favorables! Allibera't del passat i de ressentiments que no t'ajuden. Si ho necessites, demana consell a algú de confiança. Saps què? Pot ser que aparegui alguna persona els propers dies! Dia de la sort: 12.
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: