Logotip de Adolescents.cat

10 preguntes sobre sexe que hauries de poder respondre

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 06:00
Lauren Consol, terapeuta matrimonial i experta en relacions, es dedica a fer vídeos sobre consells d’amor i de sexe a TikTok i actualment té més 127.000 seguidors.

En un dels seus últims vídeos ha compartit 10 preguntes que hauries de poder respondre sobre les preferències sexuals de la teva parella. Com explica, si saps com a mínim 5 de les preguntes vol dir que estàs fent les coses bé. Si no és així, hauràs de treballar la comunicació sobre els desitjos i les necessitats sexuals de la teva parella.

 

 
@laurenconsul Duet this to see how many you get right. #spicytime #questionstoaskyourpartner #askyourpartner #askyourspouse #relationshipquestions #intimacyquestion #increaseintimacy #couplestok #howwelldoyouknowyourpartner #relationshiptherapist ♬ original sound - Lauren Consul, LMFT, JD

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: