Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 11 i 12 de març

per Redacció, el 11 de març de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
Àries: La Lluna t'aconsella desconnectar. Si tens ganes d'estar sol, fes-ho, aconseguiràs posar en ordre les teves idees i recuperar la confiança en tu mateix. Aquest cap de setmana t'esperen grans oportunitats, no les deixis escapar. Moment de la sort: diumenge al matí. 

Taure: No cal que intentis solucionar-ho tot, deixa que els altres t’ajudin. Intenta desconnectar, que ho necessites, i no li donis tantes voltes a les coses. Tindràs grans moments! Aquest cap de setmana el viuràs intensament. Moment de la sort: dissabte al matí. 

Bessons: Tens un cap de setmana força intens on les relacions amb els amics i la família seran el més important. A triomfar, que comptes amb una gran energia planetària que et protegeix i t'aporta sort i vitalitat. Aquest cap de setmana no t'avorriràs; preparat per les sorpreses i les noves oportunitats. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

Cranc: La Lluna t'aporta un gran equilibri emocional. Tindràs molt clars els teus objectius i els aconseguiràs. Aquest cap de setmana buscaràs coses noves que et motivin i portin alegria i aire fresc a la teva vida. Bones energies amb Lleó i Cranc. Moment de la sort: diumenge al matí. 

Lleó: Si sorgeixen problemes, tindràs tot el suport de la teva família, la qual cosa farà que et sentis més segur i confiat. Obra'ls el teu cor. Aquest cap de setmana és possible que et sentis emocionalment cansat però hi ha una persona que t'animarà i et farà seguir endavant. T'aniria de meravella fer una excursió a l'aire lliure. Moment de la sort: dissabte al matí. 

Verge: La Lluna et convida a somiar i a gaudir! Tindràs la força i l'empenta que necessites per aconseguir l'èxit. Si ets dels que mai has cregut en els "flechaazos", estàs apunt de canviar d'opinió. Preparat per viure un cap de setmana a tope, ple de sorpreses i de moments màgics. Tindràs sort dissabte. 

Balança: En l'amor, molts alts i baixos, però l'energia còsmica t'ajuda a superar-los i pots viure moments de gran passió. És un cap de setmana per gaudir de la teva parella i si no en tens estaràs, molt enamoradís. Molt bones energies amb els signes Taure i Verge. Moment de la sort: diumenge a la nit. 

Escorpí: La Lluna t'ajuda a aconseguir un somni molt anhelat. Saps el que vols i també com sortejar els obstacles que sorgeixin, amb destresa. I aquests dies ho demostraràs. Aprofita el cap de setmana per sortir de la rutina i viure situacions emocionants i per recordar, amb els teus amics. Bones vibracions amb Escorpí. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

Sagitari: Els bons aspectes de Venus t'ajudaran a iniciar una relació amorosa que et farà veure la vida des d'un altre punt de vista. T'espera un cap de setmana meravellós, gaudeix-lo. Pot ser però que sentis alguns sentiments contradictoris. Intenta no prendre decisions precipitades. Tens bona relació amb els Verge i Aquari. Tindràs sort diumenge. 

Capricorn: Se suavitzaran les pressions que t'han estat atabalant aquests dies, això et farà sentir alleujat i més feliç. La Lluna t'empeny a prendre una decisió necessària. Aquest cap de setmana dedica't a l'amor i gaudeix de la seducció que despertes. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

Aquari: Els Aquari us sentireu amb més força que mai i tindreu moltes ganes de fer-vos escoltar. No tinguis por de dir el que sents. Confia en tu i no tinguis por al futur, que et pot sorprendre... Aquest cap de setmana serà el moment de decidir què vols fer amb la teva vida. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

Peixos: No tinguis por de fer el primer pas, ara ets tu qui ha de prendre les decisions i ser més valent. Pot ser que sorgeixin obstacles inesperats, però els superaràs i et sentiràs orgullós de tu mateix. Aquest cap de setmana viu intensament. L'èxit i la fama t'embolcallaran. Moment de la sort: dissabte a la nit. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: