Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de març de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Els músculs t'aporten calor corporal, ja que quan es contrauen emeten calor a causa d'uns receptors que hi ha a la pell que mitjançant vibracions (tremolors) envien senyals escalfant així el cos. És així que els músculs representen el 85% de la nostra calor corporal.

Les plantes també es comuniquen entre elles (i fins i tot amb altres éssers vius). Tot i que nosaltres no ens n'adonem, les plantes són capaces de comunicar-se a través de senyals olorosos, visuals, auditius, químics i elèctrics.

La novel·la més venuda del món és El Quixot, de Miguel de Cervantes, que ha venut més de 500 milions de còpies. El llibre més venut del món és La Bíblia.

Els dinosaures van aparèixer a la Terra fa uns 250.000 milions d'anys, mentre que els primers mamífers estan datats 200.000 milions d'anys després. Per tant, els dinosaures mai han conviscut amb humans.

Tot i que moltes persones pensen que afaitar les seves cames farà que el pèl creixi cada cop més ràpid, en realitat el veritable responsable de la seva regeneració és el seu ADN. És a dir, el pèl creixerà igual de ràpid t'afaitis o no.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: