Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de març

per Adolescents.cat, el 7 de març de 2023 a les 09:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui algú et retornarà el favor que li vas fer fa temps i això t'ajudarà a superar un obstacle molt important. En el terreny de l'amor, escolta les teves amistats, elles estan veient les coses més clares que tu. 

TAURE
Intenta mantenir els teus bons hàbits i no deixis que la situació complicada que estàs vivint t'enfonsi. T'estàs deixant portar pel desànim i això fa que tinguis canvis d'humor constants. Centra't en tu i dedica les teves estones lliures a fer coses que et facin sentir bé. 

BESSONS 
No deixis que el passat t'envaeixi. Avui un objecte et portarà records i serà inevitable que pensis en aquella persona. És normal que els sentiments tornin a sorgir, però recorda que ja has començat una nova etapa. 

CRANC 
Deixa que els altres t'ajudin. No sempre pots fer-ho tot tu sol, així que si algú s'ofereix a col·laborar, confia en aquella persona. Has d'aprendre a delegar i a no gestionar tots els temes pel teu compte. 

LLEÓ
Avui no et quedarà més remei que dir la veritat i contestar les preguntes que et facin. Intenta no posar-te nerviós o encara serà pitjor. Donar la cara, a la llarga, et farà sentir bé. 

VERGE 
De vegades tens molt poca paciència i saltes a la mínima. Avui, per culpa de la teva actitud, pot ser que perdis una oportunitat. Has d'intentar controlar la teva impulsivitat perquè si no no pararàs de crear-te problemes.

BALANÇA 
Avui entendràs millor l'actitud d'algú amb qui discuteixes sovint. Una conversa et farà veure les coses des del seu punt de vista i et penediràs d'algues de les teves paraules.

ESCORPÍ
A tothom li han fet mal, però no pots desconfiar de totes les persones que se t'apropen i allunyar-les de la teva vida. Hi ha algú que està molt interessat en tu, però no el deixes entrar en el teu cercle. 

SAGITARI 
Avui et veuràs involucrat en una situació que hauràs de resoldre utilitzant els teus dots comunicatius. Vigila a l'hora de dir el que penses, hi ha algú que ho utilitzarà per atacar-te. 

CAPRICORN 
Si hi ha coses que no entens, és perquè potser no t'estàs fixant prou bé en els detalls. Escolta aquella persona que està molesta amb tu i reflexiona sobre la teva actitud. Si no, no podràs avançar i passar pàgina. 

AQUARI 
La confessió que vas fer uns dies enrere avui se't girarà en contra i pot ser que posi en perill una amistat. De vegades el silenci és millor que les paraules i avui te n'adonaràs. 

PEIXOS 
Dubtes molt sobre la persona que t'agrada i això et genera inseguretats. Potser és que l'has idealitzada i ara estàs veient coses que no volies veure. Reflexiona i pren-te el teu temps abans d'actuar. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: