Logotip de Adolescents.cat

La pausa zen: la postura per sentir encara més els orgasmes

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 10:36
El Kamastura conté postures complicades –per no dir gairebé impossibles- però també hi podem trobar pràctiques simples per millorar les nostres relacions sexuals. Una d'elles és a la pausa zen, la qual té com a objectiu principal allargar el plaer. 

En què consisteix? En canviar de postura quan s'està a punt d'arribar a l'orgasme. No es tracta simplement d'adoptar qualsevol posició diferent, sinó de col·locar-vos estirats, de costat i cara a cara amb la parella, intentant que els cossos no es desenganxin. 


Un cop fet, cal mantenir un moviment suau amb els malucs, per tal de seguir amb l'estimulació constant. A més a més, aquesta posició permet fer-se petons, abraçar-se, acariciar-se...fet que augmenta l'excitació. D'altra banda, si encara es volen intensificar més les sensacions, es poden contraure i relaxar els músculs de la vagina –aquesta pràctica es pot entrenar fent exercicis Kegel-. 

Tot plegat retarda l'orgasme i fa que quan s'experimenti sigui més intens.

hot babes touch GIF


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: