Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 6 del 12 de març

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 09:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Gairebé tothom es mereix una segona oportunitat, hi ha una persona del teu passat que torna a la teva vida i les coses podrien ser molt diferents. Potser que et sentis desanimat i que necessitis refugiar-te en els teus amics. Si et relaxes i no ets tan dramàtic/a amb els problemes, trobaràs la solució més justa per a cada assumpte pendent. Dia de la sort: 9.

TAURE
Has de tenir més paciència! Aquesta setmana veuràs que si fas les coses amb pressa, després no acaben sortint bé. Tens noves oportunitats en l’amor però has de saber escollir bé els teus passos, no et precipitis! L'energia de la Lluna et condueix a l'èxit i t'ajuda a consolidar els teus projectes. Dia de la sort: 10.

BESSONS
Els Bessons us sentireu més atractius. Aprofita la teva pujada d’autoestima per divertir-te més, veuràs que la vida pot ser millor si la mirem amb el got mig ple! La Lluna afavoreix la feina, els estudis i els viatges, i la teva sort pel que fa a resultats acadèmics o professionals podria millorar força. Dia de la sort: 8.

CRANC
No tinguis por a fer coses noves, aquesta setmana t'anirà bé fer alguna cosa diferent. Recorda qui són els teus amics de tota la vida, intenta estar més per ells aquests dies. Rebràs un resultat molt positiu que et donarà molta tranquil·litat per passar l'estiu! Bones energies amb Cranc i Verge. Dia de la sort: 9.

LLEÓ
Aprofita la teva personalitat seductora i intenta ser tu mateix, amb les teves manies i les teves tonteries i veuràs que algú que esperaves fa temps, s’apropa a tu. La Lluna t'equilibra i t'aconsella no deixar-te portar per la improvisació a l'hora de prendre decisions que repercutiran en la teva vida. Dia de la sort: 10.

VERGE
Deixa enrere els mals rotllos del passat i intenta divertir-te amb els teus amics. Passa de les persones que només et volen quan no hi són els altres. El planeta Venus et fa molt atractiu i seductor aquesta setmana. No tinguis por a l'amor i deixa't portar per les emocions, sense posar barreres. Dia de sort: 8.

BALANÇA
Ets una persona sentimental encara que últimament no ho demostris gaire, aquesta setmana et vindrà bé explicar coses que tenies amagades a un amic, et sentiràs millor. La Lluna t'aporta una sort increïble i et llança a aconseguir el que et proposis. Gaudeix d’aquest moment i no pensis tant en el demà. Dia de la sort: 8.

ESCORPÍ
Potser no estàs passant el teu millor moment i dubtes de tu mateix, però hi ha persones que no ho fan i confien en tu. Aquesta setmana t’adonaràs que la gent t’estima per com ets i que no necessites res més per trobar l’amor. Llença’t! Podrien fer-te alguna interessant proposta de feina que et farà plantejar-te prioritats. Dia de la sort: 9.

SAGITARI
No tots els consells que et donen són bons, n'hi ha un que en realitat et pot portar problemes aquesta setmana, estigues alerta! La Lluna afavoreix la comunicació i els viatges. Estaràs seductor i divertit, i atrauràs amb el teu carisma. Dia de la sort: 11.

CAPRICORN
Jugar a ser un adult té la seva part divertida però també comporta moltes responsabilitats, tingues això en compte aquests dies. Confia en el criteri d’un bon amic. Bones energies amb els signes de terra Verge i Capricorn. Número de la sort: 8.

AQUARI
Aprèn a demanar perdó, aquest orgull teu pot fer que perdis una amistat molt valuosa. Si vols establir una relació amorosa amb algú, intenta anar a poc a poc, vols córrer massa i això posa en perill el vostre futur junts. Dia de la sort: 11.

PEIXOS
Rebràs una sorpresa que et demostrarà que tens persones que t’estimen molt. Escolta més la família! La Lluna remou el teu món interior i et qüestionaràs molt a tu mateix, potser perquè et sents insegur. Tranquil/·la les respostes que necessites arribaran i ho veuràs tot més clar. Els dies 6 i 7 seran màgics per a tu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: