Logotip de Adolescents.cat

El moment més comentat entre Sebastián Yatra i Aitana al casament de Lele Pons i Guaynaa

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 06:00
Lele Pons i Guaynaa s'han casat aquest cap de setmana a Miami. Entre els convidats es trobaven l'Aitana i en Sebastián Yatra, i els seus fans han aprofitat l'ocasió per buscar senyals que confirmin el seu amor.

L'Aitana va ser convidada per la Lele i durant la celebració es trobava asseguda amb la resta de convidats, mentre que en Sebastián va ser un dels padrins de Gaynaa, de manera que la parella no va poder seure junta. Tot i això, quan el cantant va aparèixer del braç d'Anitta, dama d'honor, no va poder evitar saludar a l'Aitana.

 

Com es pot observar en el vídeo, l'artista també es va girar amb un gran somriure per saludar al seu company de La Voz Kids, com si fos la primera vegada que es veien en el casament.
 
Més tard, durant la festa, també se'ls va poder veure junts. I és que en Sebastián va iniciar un directe d'Instagram amb Jesús de Paula, el maquillador i perruquer d'Aitana,   i ella va aparèixer per darrere. Sembla que li anava a dir alguna cosa a l'artista, ja que s'estava apropant a ell, però en adonar-se que estava en directe va marxar.
 
A més, hi ha vídeos on es veu a la parella saludant a l'Anitta, companya d'en Yatra i també trobem stories on apareixen tots dos ballant "Corazón sin vida".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: