Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu assegura que va ser violada durant el rodatge de «Los juegos del hambre»

per Redacció, el 3 de març de 2023 a les 09:37
Jena Malone ha explicat que va patir una agressió sexual durant el rodatge de la darrera pel·lícula de la saga Los juegos del hambre, on interpreta el paper de Johanna Mason.

A través d'un post d'Instagram, l'actriu ha fet públic que va ser violada per part d'una persona de l'equip:


"Estàvem de rodatge en una bonica finca de França i vaig demanar al conductor que em deixés sortir en aquest camp per poder plorar i capturar aquest instant. La meva estança a París va ser molt dura per a mi; estava en una ruptura i també vaig patir una agressió sexual per part d'una persona amb qui havia treballat", es pot llegir en el text.

L'actriu ha volgut explicar ara la seva experiència per alçar la veu contra les agressions sexuals i ajudar altres persones en aquest procés: "He treballat de valent per sanar i aprendre a través de la justícia restaurativa. Veure com puc fer les paus amb la persona que em va violar i com puc fer les paus amb mi mateixa."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jena Malone (@jenamalone)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: