Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 3 de març

per Adolescents.cat, el 3 de març de 2023 a les 09:25
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui t’obriràs i deixaràs el teu cantó emocional més exposat. Aquesta actitud t’anirà bé, ja que significa que deixes enrere males experiències i renoves il·lusions. Segueixes tenint por que et facin mal, però estàs aprenent a gestionar-ho millor. Bona connexió amb els signes d’aire.

TAURE 
Fes alguna activitat a l’aire lliure i no et quedis a l’habitació o al sofà, et vindrà molt bé per a buidar la ment i deixar enrere un pensament invasiu que no et treus del cap. Encara que creguis que no tens temps, si ho intentes i t’organitzes veuràs com ho aconsegueixes. 

BESSONS
Si t’has emportat una decepció una vegada i una altra, realment val la pena tornar-ho a intentar? Ets una persona tossuda i no et rendeixes fàcilment, però també has de fer cas als avisos que reps. No és qüestió de no confiar en les teves possibilitats, sinó d’analitzar la situació i ser realista. Avui vigila amb els signes de foc. 

CRANC 
Procura viure el dia a dia i que no t’envaeixin certs pensaments sobre el futur. No pares de pensar “i si…”, però el cert és que no tens la resposta. Ocupa’t del present i despreocupa’t de les prediccions imaginàries que tens dins el cap. Centrar-te en l’ara, t’ajudarà a connectar més amb tu i amb els altres. 

LLEÓ 
Ets una persona molt eficient i treballadora i avui aquestes qualitats et seran especialment útils per una feina en equip. Se’t reconeixeran els teus mèrits i reforçaràs el vincle amb algú que fins ara no coneixies gaire. Gaudeix d’aquest dia i tingues un detall amb tu mateix. T’ho mereixes!

VERGE 
Aquests dies has vist que t’estaves exposant innecessàriament a l'estrès i has decidit canviar d’actitud. No et sentis culpable per fer-ho, perquè t’afavoreix i és justa. Si algú no ho entén, potser és perquè s’estava aprofitant del teu sentit de la responsabilitat i de la teva ajuda. Ves amb compte amb certs discursos perquè et volen manipular. 

BALANÇA 
Si parles amb sinceritat sobre el que sents, veuràs com aconsegueixes aclarir els teus sentiments. Hi ha una experiència recent que no has acabat de pair i necessites explicar-la per entendre-la millor. No pateixis per ser jutjat, algú de confiança et farà saber que és allà per escoltar-te sense prejudicis ni tabús. 

ESCORPÍ
Avui et sentiràs molt unit/da a algú. Compartireu experiències que us aproparan l’un a l’altre i notaràs una empatia mútua. Escolta bé el que et digui l’altre, perquè els seus consells seran molt valuosos. Treu-te la cuirassa i mostra’t tal com ets. T’anirà bé.

SAGITARI 
Deixa que les idees noves entrin. Últimament, estàs molt tancant en banda i comences a viure en una bombolla que tu mateix t’has creat. Si creus que t’has d’aïllar de certes coses, fes-ho però no t’aïllis de tot. Una mà amiga et voldrà donar suport. Accepta’l. 

CAPRICORN 
Podria ser que et sentis pressionat per algú. És cert que has d’aclarir què és el que vols realment. Ara bé, tens tot el dret del món a prendre’t al teu temps i a anar definint les coses a poc a poc. No et precipitis i no deixis que els comentaris d’una persona en concret, t’afectin més del compte.

AQUARI 
Et convé escoltar el que t’estan dient perquè et pot anar bé a l’hora de decidir-te per un camí o per un altre. Evidentment, ningú té la raó absoluta, però hi ha consells que està bé tenir-los en compte. S’apropa un canvi important en la teva vida i seràs tu qui l’impulsarà. 

PEIXOS 
Avui tindràs els ànims baixos i en alguns moments pots tenir la sensació que tothom se’t gira en contra. Procura no deixar-te emportar per això i busca l’objectivitat. No tot és tan dolent com sembla. Passar una estona sol a l’aire lliure et pot anar bé per relaxar-te.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: