Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 2 de març

per Adolescents.cat, el 2 de març de 2023 a les 09:37
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui et trobaràs amb adversitats però toca afrontar-les perquè això et farà créixer com a persona. Estàs en un moment estable amb els teus amics i el teu crush i això serà un gran avantatge.

TAURE 
Ves amb compte quan agafis el transport públic perquè algú es fixarà en tu. Si t'hi veus en cor, demana-li el número. Prepara't bé per aquella assignatura que et costa, no juguis durant la classe. Sembla que algun amic et donarà una notícia molt important.

BESSONS 
Necessites coneixer-te més a tu mateix, part d'allò que et preocupa tant bé de dins teu. Si no pots sol, demana ajuda a les persones del teu voltant. Pot ser que avui torni a la teva vida un amor del passat... Igual et canviarà la perspectiva sobre aquesta persona.

CRANC 
Avui és necessari que t'esforcis i arribis al millor de les teves possibilitats, perquè hi ha algú que t'està observant. Et portarà beneficis en el futur. Pot ser que el crush es torni fred, però no és perquè no li agradis.

LLEÓ 
Sembla que la teva parella o crush t'explicarà alguna cosa que l'afecta molt, i espera la teva comprensió. Dona-li amor i parla-li amb bones paraules. És un bon dia per passar amb els amics i us anirà bé passar temps separats.

VERGE 
Sembla que avui arribarà una persona i et demanarà ajuda. Si li demostres que pots fer les coses bé, això obrirà una porta molt important a la teva vida. És un bon dia per sortir amb els amics, sobretot a l'aire lliure, i centrar-te en el present.

BALANÇA 
Avui pot ser que tinguis les energies una mica baixes en comparació amb la resta de la setmana. Deixa d'evitar allò que fa tants dies que evites i t'està posant nerviós. Tingues paciència amb els teus amics i parella.

ESCORPÍ 
Avui t'espera un molt bon dia si ets capaç de concentrar-te. Despren-te de totes aquelles coses que no et fan servei o que tens molt vistes. Avui et trobaràs amb algú que et posa molta atenció al dia a dia i t'ho passaràs molt bé.

SAGITARI 
Avui necessites que et cuidin i t'abracin, tens un estat d'ànim una mica negatiu. No serà el millor dia però t'has de refugiar en els qui t'estimen. Sembla que tot s'arreglarà més ràpid del que creus.

CAPRICORN 
Sembla que hi ha un problema que fa dies que tens al cap. Intenta mirar-t'ho positivament. Pot ser que els teus esforços es tradueixin en admiració per part del teu voltant. Si tens un crush, avui és el dia per declarar-te.

AQUARI 
Avui sembla que hi haurà molts canis a l'institut. No t'espantis. Pot ser que arribi una persona nova, interessa't per ella, sembla que et portarà coses positives. Al marge d'això, necessites espai sol. Aquella persona especial ho entendrà.

PEIXOS
Avui tens un dia molt creatiu i per exprimir-lo només necessites una mica de tranquil·litat i relaxar-te. Avui dedica't als teus hobbies i interessos personals. Si notes que t'has distanciat amb el crush, accepta-ho. És el millor per als dos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: