Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: de l'1 al 7 de març

per Redacció, el 1 de març de 2023 a les 09:55
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Les coses no són sempre com te les imagines. A vegades, et tanques en banda i desconfies de la gent que no coneixes. Pensa que així costa molt que algú nou pugui entrar a la teva vida. Consell: Intenta ser més receptiu/va i dóna-li una oportunitat a aquest nou i possible amor. 

TAURE (3/5)
Estàs vivint un bon moment amorós. Hi ha algú que t’ha fet recuperar la il·lusió i tens ganes de fer coses amb ell/a. És un bon moment per confiar en vosaltres i deixar-te portar. Vés amb compte:  No deixis que res s’interposi entre vosaltres ni molt menys la por o algú del passat.

BESSONS (4/5)
Si tens parella, aquesta serà molt bona setmana i de fet, hi haurà un esdeveniment important que us unirà encara més. Si no tens parella, un canvi en la teva perspectiva farà que vegis a algú del teu entorn de manera molt més especial i naixeran nous sentiments. Color: blau. 

CRANC (3/5)
Algú especial del teu voltant et necessita més que mai. Demostra-li a aquesta persona que t’agrada, que sempre la tens en compte i que t’agradaria que la vostra relació evolucionés. No pensis en un futur llunyà, en com anirà, i viu més el present. Dia de la sort: Divendres. 

LLEÓ (2/5)
Aquesta setmana necessitaràs més que mai els teus amics, fer plans amb ells i no complicar-te la vida amb temes amorosos. És més, segurament et toqui fer un paper de conseller de l’amor amb algú proper i com sempre, esperarà la teva sinceritat. Dia de la sort: Diumenge. 

VERGE (2/5)
Hi ha algú especial a la teva vida amb qui no estàs sent sincer/a. No acabeu de dir el que sentiu i això fa que emocionalment hi hagi molta tensió. Heu de quedar i parlar cara a cara totes aquelles coses que fa temps calleu. Consell: Sigues clar/a amb les teves intencions.   

BALANÇA (2/5)
Tens una persona que cada vegada és més important però tot està parat i no avança. T’agrada però tens massa por, penses massa en un futur llunyà i no acabes de ser tu quan esteu junts. Vés amb compte: amb les promeses que has fet perquè espera que les compleixis. Llença’t!  

ESCORPÍ (2/5)
Tens les coses tan clares que, quan no van com tu vols, et desesperes. Estàs donant massa voltes a la relació que tens amb algú. Sembla que saps què vols però t’ho guardes i només fas que imaginar-te  “com seria si...”. Consell: Despreocupa’t i deixa que les coses vagin soles.  

SAGITARI (4/5)
Aquesta serà una setmana on la sensualitat tindrà un gran pes a les teves relacions. Tindràs un imant i estaràs particularment sexy. És una qüestió d’actitud. Et sentiràs més segur/a i això ho transmetràs a tothom del teu voltant. Gaudeix-ho i potencia-ho sense pors. Dia de la sort: 3.

CAPRICORN (2/5)
El teu orgull no et permet demanar-li res perquè creus que li ha de sortir de dins fer segons què, però t’equivoques. Tens algú especial al costat i si no ets capaç de dir-li què t’agrada i què vols, no podrà endevinar-ho tot. Fes-ho i estareu més còmodes els dos. Dia de la sort: 20.

AQUARI (3/5)
Últimament tens discussions absurdes amb algú que t’agrada. Et costa afrontar les contrarietats que tens i no alterar-te quan no estàs d’acord. Fes l’exercici d’escoltar i relaxar-te. Consell: És possible que el principal problema sigui la rutina, així que fes plans diferents. 

PEIXOS (2/5)
Ets una persona bastant enamoradissa. A priori, si et saben escoltar i mostren afecte, et guanyen molt ràpid. Per això, a vegades sense adonar-te et conformes amb situacions i persones que no t’omplen al 100%. Consell: Intenta mirar-ho des d’una altra perspectiva. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: