Logotip de Adolescents.cat

Un famós futbolista, investigat per la violació a una jove

per Redacció, el 1 de març de 2023 a les 09:07
Achraf Hakimi, actual jugador del PSG i exjugador del Reial Madrid, està sent investigat per un suposat delicte de violació a França. Segons ha informat Le Parisien, el futbolista de 24 anys hauria assaltat sexualment una noia a qui ell va convidar a casa seva. El mitjà explica que la Fiscalia ha decidit actuar d'ofici "per la gravetat de l'assumpte" que implica Hakimi.

Segons el relat del diari francès, el jugador del PSG (casat amb l'actriu Hiba Abouk des del 2020) hauria convidat una jove a casa seva, quan aquest es trobava sol. Un cop allà, ell l'hauria assaltat, besant-la, aixecant-li la roba i penetrant-la davant la negativa d'ella. Era la primera vegada que es trobaven cara a cara, després d'haver contactat per Instagram. Després de la violació, ella hauria escapat del domicili de Hakimi i hauria trucat un amic perquè la recollís en cotxe.


El jugador del PSG, que està lesionat per un problema muscular i no ha pogut disputar els darrers enfrontaments del conjunt francès, es trobava sol ja que la seva dona i els seus fills estaven de vacances a Dubái. Segons Le Parisien, els fets haurien passat el darrer 16 de gener. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: