Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 4 i 5 de març

per Redacció, el 4 de març de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Definitivament aquest cap de setmana els peixos estaran molt amorosos i les parelles poden viure moments molt apassionats. No tinguis por de mostrar els teus sentiments. Acaba el més urgent però no et quedis a casa els dos dies, necessites relaxar-te i desconectar. Queda't amb la part positiva de tot el que passi. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

TAURE
Saps perfectament què vols però no saps com aconseguir-ho... Aquest cap de setmana sembla que se’t presenta l’oportunitat de veure el camí que et guiarà cap al que vols. Fixa't amb tots els detalls i trobaràs la resposta. Molt bones energies amb Lleó i Taure. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana has de plantar cara a una persona que no t’està tractant del tot bé, mereixes respecte. Mostra’t tal com ets. La gent que t'estima de veritat sempre voldrà que siguis feliç. Bones energies amb Capricorn i Peixos. Diumenge al matí és el teu moment de sort.

CRANC
Estàs començant a canviar i aquest cap de setmana te n'adonaràs, però no et preocupis, no és dolent. Passaràs estones de conversa molt agradables amb algun familiar. Tens un cap de setmana amb bona sort en general, especialment dissabte.

LLEÓ
El teu estat d'ànim tindrà alts i baixos, i pots passar de la tristesa a l'alegria en un instant. Però el teu sentit de l'humor no t'abandonarà, i sabràs riure't fins i tot de tu mateix... et cal revisar les prioritats i valorar el que de veritat és important. Algú que no t'esperes et farà viure molts bons moments aquest cap de setmana!  Moment de la sort: diumenge.

VERGE
Sembla que aquests dies estaràs més pensatiu i tindràs ganes d’atrevir-te a fer una cosa que esperes fa temps, fes-ho! Intenta estar més obert/a i compartir experiències amb els altres perquè l'intercanvi d'idees et pot resultar molt positiu. Abans de protestar o formar-te una opinió equivocada, escolta amb calma. Descobriràs que tot té un perquè. Moment de la sort: dissabte al matí.

BALANÇA
Sembla que aquest cap de setmana hi ha una persona que canviarà d’opinió sobre tu i aviat t’ho farà saber. Intenta no comprometre’t massa amb coses que saps que no podràs complir, t'agrada massa apuntar-te a tot. La vida t'està mostrant la seva millor cara i estàs en el moment oportú per obtenir el que desitges, perquè tot brilli i flueixi en la teva vida…Moment de la sort: diumenge.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana voldràs prendre’t les coses amb calma i sembla que et sorprendràs a tu mateix, estàs madurant i els altres també ho noten. Les relacions familiars et faran passar bones estones. Bon moment per reforçar una amistat que tenies una mica descuidada. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

SAGITARI
Intenta ser una mica més realista aquest cap de setmana i no et deixis guiar sempre pel cor perquè aquest cop pot ser que estiguis en la direcció equivocada. Ets molt sensible i et podrien fer mal. T’anirà bé parlar amb els amics de temes profunds. Moment de la sort: dissabte.

CAPRICORN
És el moment de posar-te les piles i no deixar les coses per l’últim moment (ets dels que esgoten el temps al màxim), un esforç més i els resultats seran molt positius! La música serà una bona aliada aquests dies. Compte amb les coses que dius per  Whats . Moment de la sort: diumenge.

AQUARI
Aquest cap de setmana has d’intentar establir-te unes prioritats per organitzar-te la setmana que ve, que serà dura però gratificant! Tindràs energia positiva extra, diverteix-te i dona't algun caprici. No deixis de perseguir els teus somnis, que es poden complir abans del que imagines... Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana intenta escoltar el consell d’un amic. Però escolta’l de debò i aplica el que et diu, perquè no fer-li cas et pot perjudicar. Relaxa't i reflexiona amb calma per no actuar de manera precipitada. Ajudar els altres et farà sentir-te bé. Moment de la sort: dissabte a la tarda.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: