Logotip de Adolescents.cat

Quina és la part de la vagina que proporciona més plaer? (la resposta potser et sorprèn)

per Redacció, el 4 de març de 2023 a les 06:00
La vagina és un conducte elàstic que té una longitud d’entre 8 i 12 centímetres. Normalment, es té la creença errònia que la part més sensible es troba al final d’aquest conducte, per això també hi ha tants mites sobre la importància de la mida del penis.

El cert, però, és que la sensibilitat de la vagina es concentra en els 3-5 primers centímetres de l’entrada. Justament on trobem el punt G. Així doncs, associar profunditat de penetració amb plaer és un error.

Les sensacions més excitants s’aconsegueixen estimulant el clítoris i també centrant-se en l’entrada vaginal. Es pot estimular amb la llengua, amb joguines sexuals petites –com una bala vibradora-, amb el penis i amb els dits. Recuperem alguns trucs que us poden ser útils.
 

1. Postura còmoda 
Primer de tot és important estar en una postura còmoda. L'ideal és estirar-se damunt del llit i col·locar un coixí a sota de les lumbars. D'aquesta manera la pelvis queda elevada i és més senzill introduir els dits. 

2. L'excitació 
Com hem dit abans, l'excitació és clau. Així que acariciar la pell i les zones erògenes del nostre cos, ajuda a posar-nos a to i a incrementar la lubricació. 

3. Estimulació 
Abans d'introduir els dits, és important haver estimulat el clítoris. Així que una bona manera de fer-ho és acariciant-lo de manera exterior, fent cercles o bé moviment de dalt cap a baix. 

Joan Kamberaj food sex orange finger GIF
4. A poc a poc 
Quan hi hagi força lubricació és el moment de provar d'introduir els dits. Es recomana començar pel dit índex o el dit cor i moure'ls fent moviments circulars just a l'entrada. Alhora també es pot estimular el clítoris de manera exterior. 

5. Els moviments 
Després d'una estona fent cercles amb els dits i quan hi hagi més lubricació, es pot canviar de tècnica. Una de les pràctiques recomanades és la del moviment "vine aquí". Consisteix a introduir els dits amb el palmell de la mà cap apunt i realitzar el típic moviment de "vine aquí", és a dir, moure'ls de manera vertical fregant la paret anterior de la vagina, que és on hi ha el punt G. També es pot augmentar el ritme, la intensitat i la pressió. Això depèn de cada persona. L'important és escoltar el nostre cos i veure com reacciona a cada estímul per tal d'experimentar plaer. 

come here samantha colley GIF by National Geographic Channel




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: