Logotip de Adolescents.cat

Shakira llança aquest missatge a Clara Chía en la seva primera entrevista després de separar-se de Piqué

per Redacció, el 28 de febrer de 2023 a les 06:00
Shakira ha acudit al programa En Punto per realitzar la primera entrevista de televisió després de separar-se d'en Gerard Piqué.

L'artista acaba de llançar la cançó 'TQG' amb Karol G, un tema clarament dedicat a les seves exparelles. I és que la cantant ha assegurat que està passant per un moment difícil: "Vaig romandre en silenci i només vaig intentar processar-ho tot. Sí, és difícil parlar-ne, especialment perquè encara estic passant per això i perquè estic a l'ull públic, i perquè la nostra separació no és com una separació normal. Així que ha estat difícil no només per a mi, sinó també per als meus fills".


També va llançar una indirecta a la nova parella d'en Piqué, citant la frase de l'exsecretària d'Estat dels Estats Units, Madeleine Albright: "Hi ha un lloc reservat a l'infern per aquelles dones que no donen suport a altres".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)



Tot i això, l'artista està tirant endavant. "Depenc de mi mateixa, tinc dos nens i he de ser una lleona per ells. Cal tolerar la frustració, hi ha coses que no surten com una vol", va dir. I va confessar que ella "també comprava aquesta història sobre que una dona necessita un home", que somiava amb una família, però que la ruptura l'ha enfortit.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: