Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 28 de febrer

per Redacció, el 28 de febrer de 2023 a les 09:49
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Que gairebé sempre estiguis disposat a cedir, no vol dir que els altres també ho estiguin. Si algú rebutja una proposta que li has fet, accepta-ho i no siguis rancorós. A la llarga aconseguiràs trobar un equilibri entre els teus interessos i els dels altres.

TAURE 
El millor que pots fer avui és intentar aprofitar al màxim els moments que passis amb els teus amics i amigues. Escolta el que et diran perquè et poden donar la clau per solucionar un problema que no havies parlat fins ara. 

BESSONS 
Tot i que aparentes ser una persona independent, de vegades depens massa del teu entorn. T’afecta molt el que pensin les persones que estimes i això, porta’t a l’extrem, no és bo. Avui, encara que et costi, hauràs d’enfrontar-te a algú per poder seguir el camí que vols.

CRANC 
No deixis que t’impliquin en problemes que ni et van ni et venen. Procura ser neutra i no posicionar-te. En el terreny amorós, són bons dies per reforçar vincles. Si hi ha algú que t’agrada, no tinguis por de demostrar-li. 

LLEÓ 
De vegades et sents una mica aïllat i t’envaïx la negativitat. Has fet alguna cosa, però, per apropar-te als altres? Sovint esperes que sigui la resta de persones qui faci al pas i tu et quedes immòbil. Aprofita les oportunitats que tinguis per mostrar el teu interès.

VERGE 
Avui un imprevist farà que hagis de deixar a mitges una feina que volies acabar. Procura no posar-t’hi nerviós. El millor que pots fer, és treure profit del temps lliure que no esperaves tenir. Surt de casa i fes alguna activitat que et distregui. La teva ment ho necessita. 

BALANÇA
Avui és un bon dia per les reconciliacions i les relacions personals. Tindràs el do de la paraula i això et farà especialment persuasiu. Deixa la timidesa de banda i obra’t més. Les conseqüències de fer-ho poden ser molt positives. 

ESCORPÍ
Si vols que una relació que has començat fa poc, perduri, vigila amb les decisions que prens. Si et precipites pot ser que ja no hi hagi marxa enrere, així que pensa’t bé les coses. Què és el que vols realment? 

SAGITARI 
Una persona amb qui no tens gaire relació, es preocuparà per tu perquè et notarà desanimat. No siguis evasiu i accepta la seva ajuda. Potser descobriràs algú nou amb qui confiar.

CAPRICORN 
Encara que tu facis com que no te n’adones, hi ha algú que s’ha fixat amb tu i que està intentat dir-t’ho. No posposis més aquest moment i sigues sincer. Dir el que penses a temps pot evitar certes ferides. 

AQUARI
Avui podria ser que les teves excuses per evitar certs plans, quedessin al descobert. Això generarà certa desconfiança a algunes persones. Potser el millor que pots fer és deixar que tot flueixi sense alterar-te i més endavant explicar la veritat. 
 
PEIXOS
Ets una persona idealista i això fa que de vegades els teus pensaments no es corresponguin amb la teva realitat. Aquests dies, però, podries conèixer a algú que encaixi amb gairebé tots els teus ideals. No et deixis enlluernar, però, i deixa que passi el temps abans de forma-te un judici. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: