Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 597]

per Redacció, el 4 de març de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Estava a casa d'un amic jugant al FIFA i parlant de les noies que ens agradaven i ens vam posar calents. Vam acabar mamant-nos les polles cada cop que un dels dos ficava gol. Al final vam apagar la play i ens vam fer palles i mamades. Des de llavors, quedem sempre que podem.

Noia, 15 anys
Una vegada estava amb la meva novia a la piscina i ens vam començar a masturbar amb un xorro d'aigua i ens vam començar a liar i llepar els nostres pits. Va ser una experiència mooolt hot;)

Noia, 17 anys
Vaig convidar una amiga meva a passar un temps juntes a casa. Estàvem parlant: jo estava de peu i ella estirada al llit. Llavors, ella em va dir que estava molt catxonda. Li vaig acabar fent dits i menjant-li el cony. Tenir els pares a casa pujava el morbo de tot plegat. Ella em va fer el mateix, va ser l'experiència més excitant de ma vida.

Noi, 17 anys
Fa temps vaig anar a uns campaments. A la tenda dormíem jo i 2 amics meus. Una nit vam convidar a 3 noies i vam acabar liant-nos els 3, un amb cada noia tots junts a la tenda. Amb la meva ens vam posar molt calents i vam marxar a la tenda de les noies Allí vam acabar follant i tot i ser el meu primer cop va ser l'hòstia. Me la va menjar 2 cops, molt morbo.

Noia, 16 anys
L'altre dia vaig quedar amb el meu nòvio, com tenim relació a distància portàvem 1 setmana sense veure'ns. Vam entrar al lavabo d'un centre comercial i ens vam començar a calentar. Total que ens vam tocar i vam acabar follant molt heavy al lavabo. Espero que ningú ens sentis jajaja quin morbo!!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: