Logotip de Adolescents.cat

Els detalls ocults del videoclip de la nova cançó de la Karol G i la Shakira (i la reacció de Piqué)

per Redacció, el 28 de febrer de 2023 a les 06:00
El passat divendres 24 de febrer es va llançar "TQG" (Te Quedó Grande), la cançó de la Karol G i la Shakira. Tot i que la lletra està plena d'indirectes, això no és el que més ha cridat l'atenció, sinó totes les referencies del videoclip.

Com explica l'usuaria de Twitter @MelanyMoraa2605, el vídeo s'ha inspirat en la pel·lícula "El Show de Tuman". Només començar es pot veure el videoclip promocionant-se al Times Square de Nova York d’una manera molt semblant a la pel·lícula amb el següent text: "El teu show preferit ha arribat a la seva fi".

 

L'escena final del videoclip també és molt similar a la de la pel·lícula. En ella es pot veure com la Shakira i la Karol G surten del món fictici on viuen i apareixen a un fons blau amb unes escales, igual que el protagonista de "El Show de Truman". Aquest fet pot fer referencia a l'exposició que han tingut les seves vides privades.
 
   

A més d'això, sembla que el videoclip també pot estar representant algunes de les fases del dol. Al principi es veu a les artistes caient al buit, que seria la primera fase on la persona deixada sent que la seva vida es desmonta. Els paisatges gelats també poden representar la sensació de no se capaç de sentir res, d'estar "fred/a" davant la situació i intentar assimilar-la.
 

Després apareixen en paisatges càlids, ballant davant una foguera. Algunes persones creuen que pot representar la fase de tristesa i d'ira. I, per últim, apareixen entre cendres i més fortes que mai, que pot simbolitzar el final del dol.
 

La reacció de Piqué


Segons Vanitatis, l'exjugador del Barça prefereix no relacionar-se amb Shakira. El mitjà ha confirmat que el futbolista està molt feliç vivint una nova etapa amb Clara Chía. També afirmen que l'entorn pròxim de l'exfutbolista assegura que aquest no està ofès amb les cançons de la seva ex, simplement està cansat de la mediatització de la seva ruptura.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: