Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 27 de febrer al 5 de març

per Redacció, el 27 de febrer de 2023 a les 10:35
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Àries: Estaràs nerviós/a i et costarà postposar certs plans. Intenta fixar-te una rutina i està actiu/va, encara que et faci mandra. Fa dies que et costa concentrar-te perquè no pots parar de pensar en una persona: vigília perquè li podries estar donant més importància de la que es mereix. Fes cas a la teva intuïció, et servirà. Dia de la sort: 2. 

Taure: No actuïs com si el que fas no tingués importància. Has d'escollir molt bé les teves paraules aquesta setmana perquè si actues per impuls, pots tenir problemes. Pensa't bé el que vols i després pren una decisió: estàs en un moment complicat, però trobaràs la resposta. Dia de la sort: 2.

Bessons: Hauràs de deixar alguns dels plans que tenies previstos per aquesta setmana aparcats. Això, però, t'anirà bé per reflexionar una decisió que fa dies que et volta pel cap. Aprofita aquests dies per recuperar-te emocionalment i no et deixis emportar per la ràbia que sents cap a una persona. Dia de la sort: 4. 

Cranc: Anima't perquè aquesta setmana connectaràs amb algú especial per WhatsApp. No donis tantes voltes a les coses i deixa't endur: la teva manera de ser enamora i ja és hora de treure't els dubtes i les pors de sobre. No siguis tan exigent i ja veuràs com tot anirà millor. Dia de la sort: 5. 

Lleó: Les decisions que prenguis aquesta setmana es veuran afavorides pels astres, així que és un bon moment per seguir la teva intuïció. En el terreny sentimental t'espera una setmana tranquil·la, però potser hauràs d'ajudar a un amic/ga que no acaba de tenir les coses clares amb la seva parella. Escolta'l, ho necessita. Dia de la sort: 4. 

Verge: Continues sentint-te poc valorat/da pel teu entorn i això et fa estar malament. De vegades ets massa autoexigent amb tu mateix/a i això no et permet veure el que els altres fan per tu. No et guardis les coses a dins i parla-ho, ho necessites. Aquesta setmana algú que no t'esperaves t'enviarà un missatge que potser et confon. Dia de la sort: 1.

Balança: Evita discutir-te amb el teu pare/mare. Fa dies que estàs a la que saltes i et pots acabar penedint del que dius. Intenta relaxar-te i no pagar els dubtes sentimentals que fa dies que et preocupen amb qui menys s'ho mereix. Escriure el que sents t'ajudarà a aclarir-te. Dia de la sort: 5.  

Escorpí: Comences la setmana amb molta energia, però les circumstàncies t'obligaran a afluixar i moderar-te. Tot i això, aprofita el teu bon estat d'ànim per avançar feina que tenies pendent i reorganitzar-te: posar les coses en ordre et farà estar millor. En l'amor, potser t'emportes una sorpresa desagradable que et decep. No deixis que t'afecti i allunya't d'aquells que et facin estar malament. Dia de la sort: 2. 

Sagitari: Has d'intentar que el que diuen els altres de tu no t'afecti: fa temps que estàs preocupat perquè sents que t'estàs distanciant d'una persona que abans t'importava. Sigues fort/a i no deixis que això et desanimi, perquè podries perdre l'oportunitat de conèixer algú que acabi sent important. Dia de la sort: 1.

Capricorn: No caiguis en discussions. Tot i que no és el teu estil, aquesta setmana podries explotar amb algú que t'està provocant. Controla't i demostra-li que tens les coses clares. Aquets dies podries rebre una sorpresa que et farà molt feliç. Dia de la sort: 2. 

Aquari: No et rendeixis. Tot i que ets una persona perseverant, aquesta setmana t'envolta una sensació de negativitat que farà que tinguis ganes de deixar certes coses de banda. Intenta no fer-ho, perquè te'n podries penedir. Aprofita aquests dies per reflexionar, abans de prendre qualsevol decisió, perquè ara no és el millor moment per fer-ho. Dia de la sort: 2. 

Peixos: Tens molt caràcter i hi ha gent del teu entorn que està esperant que saltis per començar una discussió. Controla les teves emocions i les teves reaccions, perquè si no pots acabar dient coses que tinguin conseqüències negatives durant temps. Procura ser més comprensiu/va, sobretot amb un amic/ga que et demanarà consell. Dia de la sort: 1. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: