Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 25 i 26 de febrer

per Redacció, el 25 de febrer de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
La paciència té el seu premi i ara hauràs d’esperar i tenir tranquil·litat per a arribar a la meta. Els resultats no arribaran aquest cap de setmana ni el que ve probablement tampoc. Per tant, no t’obsessionis pensant en un objectiu pel qual ja has treballat i no depèn de tu. Moment de la sort: dissabte.

TAURE 
Potser tens certa sensació de monotonia en el que fas i com ho fas. Has entrat en una rutina de la qual et costa sortir per comoditat. Si no ho fas, però, tot seguirà igual. Busca el suport d’un amic/ga que t’ajudi a sortir de la teva zona de confort. Moment de la sort: dissabte. 

BESSONS
Aquest cap de setmana les teves qualitats brillaran. Sempre tens en compte fins a l’últim detall i això es notarà en un pla que has preparat i que encantarà a tothom. Gaudeix d’aquest moment per omplir-te d’energia, ja que la setmana que ve es presenta amb certs moviments i responsabilitats que no t’esperaves. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC 
Et prendràs el cap de setmana amb molta tranquil·litat i és cert que et convé alliberar-te i buscar la serenitat en tot el que facis. La setmana que ve tens una prova per davant i necessites no posar-te més pressió del compte. Rebràs un missatge de suport que t’animarà. Moment de la sort: dissabte.

LLEÓ 
Deixes per al cap de setmana una trobada especial amb algú que et sembla que pot convertir-se en important en la teva vida. Ves amb compte amb les expectatives, intenta divertir-te i gaudir sense pensar en el futur. Viu l'avui o si no acabaràs confós. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

VERGE 
El teu ego avui es farà notar i no en el mal sentit. Demostraràs molta confiança a l’hora de resoldre un conflicte i això farà que molts aplaudeixin la teva actitud. Et notaràs molt estimat, sobretot per algú que per tu és especial. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA 
T'uniràs a qualsevol pla que signifiqui sortir de la rutina i això et pot portar a conèixer millor persones amb qui no acostumes a ajuntar-te. Deixaràs de banda la teva timidesa i et sorprendràs positivament a tu mateix. Estaràs molt orgullós de la teva actitud. Moment de la sort: diumenge. 

ESCORPÍ 
Aquest cap de setmana voldràs desconnectar de la realitat i viure en el teu món. Busca suport en els amics i intenta no donar més voltes als problemes que t’han vingut de cop i no saps com solucionar. No pensar-hi t’anirà bé en tots els sentits i començaràs la setmana que ve més descansat. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

SAGITARI 
Ves amb compte amb el que escrius o el que mostres de la teva vida privada, ja que després te’n pots penedir. No tothom és de fiar, recorda-ho. Si una amistat t’intenta alertar, fes-li cas, perquè últimament estàs ignorant certs senyals que abans potser hauries vist. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

CAPRICORN 
T'assabentaràs d'alguna cosa que t'impactarà perquè està vinculada amb una persona que coneixes bastant bé o amb la qual fins i tot t'uneix una amistat. Procura que no t'afecti massa. En el terreny amorós podries viure un conflicte provocat per la teva impulsivitat. Moment de la sort: diumenge al migdia. 

AQUARI 
Hi ha una persona que et preocupa i potser te n’has allunyat massa. Tot i que aquesta sensació et faci sentir malament, encara no és tard per reprendre el contacte. Hi ha unions molt profundes que no es deterioren. Moment de la sort: dissabte. 

PEIXOS 
Necessites somriure i ho faràs gràcies als amics que estaran molt prop de tu, almenys un o una d'ells/es. Valora-ho i tingues en compte aquells que estan al teu costat en els moments difícils. Et millorarà l’estat d’ànim després d’una setmana complicada. Moment de la sort: diumenge al matí.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: