Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de febrer

per Redacció, el 24 de febrer de 2023 a les 09:16
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
No tens cap obligació d'aguantar persones que et fan sentir malament i ja és hora que ho deixis clar. Avui algú et recordarà tot el que vals i això et donarà forces per fer un pas decisiu.

TAURE
Si et demanen consells, digues el que penses. No callis per por a tenir una perspectiva diferentt. No només podries perdre oportunitats, sinó que podries no està ajudant a algú que ho necessita.

BESSONS
Ves a poc a poc i fes coses simples. De vegades vols corre massa i per això les coses t'acaben sortint malament. Aquests dies estàs especialment seductor/, així que aprofita el teu encant.

CRANC
Avui és un dia per reflexionar en el que tens i en les persones que et rodegen. Hi ha alguna cosa que pots canviar per estar més bé? Actua i no tinguis por, la vida són canvis i evolució constant!

LLEÓ
Tens un caràcter molt fort. Avui evita intentar imposar les teves opinions perquè pot ser que només generis rebuig. Encara que pensis que tens la raó, algú no ho veurà com tu. Escolta'l i arribeu a un acord.

VERGE
No podem canviar el passat, així que accepta'l tal com és. Si t'agradaria iniciar una relació amb algú, és important que pensis en el present i que tots dos camineu cap a la mateixa direcció. Potser és millor que ho parlis bé amb ell/a, si no tens les coses clares.

BALANÇA
Avui és important que mostris el teu suport a les persones que estimes. L'amor es dona i es rep, avui et toca a tu donar-lo! És un bon dia per enfrontar-te amb antigues ferides i començar a sanar per anar-te sentint millor emocionalment. Ànims!

ESCORPÍ
No sempre has de ser tant reservat, obre't als altres i no tinguis por de mostrar els teus sentiments. Deixa caure el vel del misteri que de vegades t'envolta i parla clar. Et podries emportar una sorpresa.

SAGITARI
Avui és un dia per entendre que tothom té el seu passat, tu també. És per això que no has de jutjar a les persones ni tampoc pretendre que els altres confiïn en tu sense gairebé conèixer-te si tu tampoc ho fas.

CAPRICORN
Avui et preguntaràs si realment la persona que t'agrada és com et penses. No t'agrada sentir-te observat/da i tu tampoc tendeixes a analitzar els altres, però si has vist alguna cosa que no t'agrada potser ho hauries de fer.

AQUARI
Vols intentar solucionar una cagada, però no saps com fer-ho. Encara que et faci vergonya, el millor que pots fer és ser sincer/a amb l'altra. No deixis que el temps passi i demana-li perdó.

PEIXOS
Una notícia pot fer-te entristir, però l'única manera de superar-ho és acceptar-ho, parlar-ho i no cometre errors en els quals ja vas caure. Avui és important que no et culpis del que no és responsabilitat teva.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: