Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 23 de febrer

per Redacció, el 23 de febrer de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Hi ha una persona del teu entorn que està passant per un mal moment. Intenta que el seu estat emocional no t'afecti i mira't les coses amb perspectiva. Només així la podràs ajudar. Si fa poc que has conegut algú, no et precipitis i fixa't en els senyals. 

TAURE 
Avui reprendràs una activitat que tenies abandonada i t'adonaràs del que realment t'omple. Procura seguir tocant de peus a terra i acabar el que tens pendent o no passaràs aquesta setmana tranquil.

BESSONS 
Avui una persona propera et donarà detalls sobre un tema sentimental que t'interessa. Deixa't aconsellar per ella i pot ser que aconsegueixis avançar cap on vols. 

CRANC 
Estàs desmotivat i això fa que tinguis els ànims baixos. Has d'intentar provar coses noves i sortir de la teva zona de confort. Si fas el de sempre, seguiràs dins la mateixa rutina. Aprofita les oportunitats que t'arribaran per part d'un familiar. 

LLEÓ 
Actua amb precaució i vés amb compte. De vegades confies a la primera i després t'acabes emportant decepcions. Aquests dies és millor no arriscar-se i observar. 

VERGE 
Avui hauràs de prioritzar una persona que estimes i que et reclamarà. Per culpa d'això pot ser que se t'acumuli la feina, però al final del dia et sentiràs en pau amb tu mateix per haver fet costat a algú que ho necessitava. 

BALANÇA 
Hi ha una situació que no t'agrada i es repeteix. Digues el que penses i no callis. T'adonaràs que no ets l'únic que veu les coses així i rebràs més suports dels que creies. En l'amor, no vulguis córrer i poc a poc tot fluirà. 

ESCORPÍ 
De vegades pots semblar una persona poc emocional, però el cert és que ets molt sensible. Avui et tocarà demostrar aquesta cara a algú que encara no et coneix prou bé. 

SAGITARI 
Avui escoltaràs un comentari sobre un amic/ga que t'estranyarà. Si vols saber si és cert o no, demana-li directament o les coses es poden complicar. A la nit viuràs un moment inoblidable. 

CAPRICORN 
Potser és hora de renovar-te i començar a avançar cap a la direcció que vols. Tingues en compte que les coses no seran fàcils al principi, però si no fas res, encara serà pitjor.

AQUARI 
Mart en el teu signe t'afavoreix a avançar i a acceptar crítiques que et poden fer crèixer . Aquesta setmana aconseguiràs deixar enrere un tema que arrossegues des de fa temps i que et fa mal. Avui algú et donarà l'impuls que et falta. 

PEIXOS 
Tindràs bones intencions i intentaràs resoldre un conflicte arribant a acords. Les coses aniran bé, però els resultats trigaran a fer-se visibles. Has de tenir paciència i no voler forçar. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: