Logotip de Adolescents.cat

En Piqué i la Clara Chía han estat expulsats d'un restaurant: per què?

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 06:00
La ruptura entre en Piqué i la Shakira ha dividit el món en dos: aquells que són fans de l'exfutbolista i no creuen que hagi fet res dolent, i aquells qui es posicionen al costat de la cantant.

Sembla que en Piqué i la seva nova parella, la Clara Chía, s'han trobat amb una persona defensora de la Shakira que ha resultat ser l'amo del restaurant Japonés de Barcelona on anaven a sopar. En veure la parella intentant accedir al seu local, ho ha tingut clar i els ha prohibit el pas.


Així ho explicava l'usuari de TikTok Sab4zo, que va poder presenciar i gravar el moment. En el vídeo es pot escoltar com diu: "Clara Chía es notava molesta, els han fet fora d'un restaurant. L'amo és fan de Shakira".
 
@sab4zo

 


♬ Oh No - Kreepa

El vídeo s'ha omplert de comentaris molt ràpidament, la majoria de persones defensant a Shakira: "L'amo és més fidel a la Shakira del que ho va ser en Piqué". Altres comentaris asseguren que els haurien deixat passat per posar-lis cançons de la Shakira durant tota la vetllada i d'altres demanen el nom del restaurant per posar-li cinc estrelles.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: