Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 22 al 28 de febrer

per Redacció, el 22 de febrer de 2023 a les 09:18
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
Últimament has anat de cul i has descuidat la gent del teu voltant, potser per amor o per feina. Tot i això, sembla que la teva relació amb algú especial millora per moments i la complicitat anirà a més.Consell: és important que aquesta setmana l'amor que cultivis sigui el de l'amistat.

TAURE (3/5)
La falta d'inspiració en general et farà estar molt nerviós/a i això és molt perillós perquè saltaràs a la primera de canvi. Algú que t'agrada no estarà al nivell i us enfadareu. No deixis que això et trenqui emocionalment i dona't temps per pensar. Dia de la sort: Diumenge.

BESSONS (2/5)
Això de controlar els teus alts i baixos emocionals, encara és un tema que has de treballar i més quan tens algú que ho aprofita per manipular-te. Deixa't portar molt més i sigues conscient de totes les decisions que prens. Consell: cultiva el teu amor propi i confia més en tu.

CRANC (2/5)
Tens un tema pendent amb algú que t'agrada però és complicat. No acabes de saber què sents o, si ho saps, no ho vols acceptar. Pensa-hi i busca la solució o no acabaràs d'estar bé i aquesta persona espera que et decideixis. Consell: vénen canvis importants i has d'estar receptiu/va.

LLEÓ (4/5)
És possible que algú del passat, o potser temptacions, tornin a aparèixer. Per sort, et sentiràs amb prou forces per no cedir. Aprofita per pensar en tu, en el que tens i el que vols, només així reafirmaràs els teus sentiments. Vés amb compte: amb la gelosia i el sentiment de "propietat".

VERGE (3/5)
Aquesta setmana, si acabes de sortir d'un desengany, t'adonaràs de les bones amistats que tens. Aprofita-ho. Si estàs amb o t'agrada algú, et semblarà que ja no sentiu la mateixa atracció. Proposa-li de fer coses per conèixer-vos millor. Consell: fes esport.

BALANÇA (3/5)
L'amor és important per tu i per això, aquesta setmana, parla amb algú de confiança i explica-li tot el que sents. En quin punt creus que estàs i quines són les teves pors perquè per un cantó sents que no tens tot el que reps. Si ho parles, et quedaràs més tranquil/la. Dia de la sort: 27.

ESCORPÍ (2/5)
Per què et sorprèn que ara torni i et posi likes, t'obri o miri els teus stories? Li vas agradar i ara, com s'ha adonat que t'ha perdut, de mica en mica intentarà recuperar-te. Però precisament perquè saps el què vals, no has de tornar a caure amb la mateixa pedra. Dia de la sort: 28.

SAGITARI (3/5)
T'has cansat de donar segones oportunitats i tot i que sempre t'ha agradat l'estabilitat, ara tens ganes d'arriscar-te i trobar algú que realment et faci vibrar. Hi ha una persona amb la qual sempre has connectat i fa dies que no en saps res, potser si l'obres... Consell: pensa més en tu.

CAPRICORN (4/5)
Prepara't per viure una setmana plena d'emocions. Algú farà que sentis aquells nervis de quan reps un missatge, imaginar-te el primer petó... llança't sense por i deixa't portar sense tenir por als canvis. Vés amb compte: algú del teu entorn es posarà gelós.

AQUARI (4/5)
La passió i l'atracció seran protagonistes aquesta setmana. Si tens parella, sentiràs que estàs més enamorat que mai i ho faràs tot per demostrar-li. Si no ho estàs, tornaràs a sentir il·lusió per algú però deixa't portar i no tinguis por en agafar la iniciativa. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS (3/5)
Aquesta setmana sentiràs molta energia i després d'un temps on has estat una mica inestable, serà genial. Obre els ulls perquè hi ha algú, que si et deixes, t'aportarà equilibri. Sou la combinació perfecta i us complementaríeu en tots els sentits. Color: vermell.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: