Logotip de Adolescents.cat

Troben mort l'actor Jansen Panettiere als 28 anys

per Redacció, el 21 de febrer de 2023 a les 06:00
L'actor Jansen Panettiere de 28 anys ha estat trobat mort al seu pis, prop de Palisades, a Nyach, Nova York. Segons expliquen fonts properes a la família, ha estat una mort molt sobtada i el seu entorn està molt dolgut.

Sembla que l'actor no estava passant per un bon moment, ni professionalment ni personalment. Patia ansietat i depressió, però encara no se sap si ha tingut alguna cosa a veure amb la seva mort. La seva germana i actriu, Hayden Panettiere, està molt desconsolada. Estaven molt units i a les xarxes socials sempre han mostrat la bonica relació que tenien.

 

La policia va rebre una trucada el passat diumenge 19 de febrer a les 17:30 de la tarda i van trobar a l'actor mort al seu pis. Asseguren que no hi ha indicis de què la seva mort estigui relacionada amb un delicte, però encara no saben quin ha estat el motiu.

El jove és conegut per haver participat a "Mano a mano", "Las pistas de Blue", "Ice Age 2: El deshielo" i "The Walking Dead". Tot i que al seu Instagram no publicava gaires imatges seves, sí que el podem veure al perfil de la seva germana, on tenen moltes fotos junts passant-s'ho bé.
 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: