Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 25 de febrer de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
La butxaca petita dels texans tenia una gran utilitat: guardar el rellotge de butxaca. El Levis Strauss va ser el primer a introduir-los a la dècada de 1800, quan els cowboys solien portar els rellotges de butxaca penjats d'una cadena.

Si trobes un error a Meta, et poden donar molts diners. Els professionals que avisen de vulnerabilitats i ajuden a mantenir la seguretat als serveis de la companyia poden rebre recompenses per comunicar-ho. Depenent del risc i altres factors, l'usuari pot obtenir fins a 500 dòlars.

La pell és l'òrgan més gran del nostre cos. Ocupa, de mitjana, uns dos metres quadrats. Però també suposa un percentatge important del nostre pes, al voltant d'un 15%.

Els atacs de cor són més freqüents els dilluns, segons un estudi realitzat durant més de 10 anys, i que verifica que els dilluns mor un 20% més de gent per aquesta causa. La raó? Alguns consideren que és perquè a ningú li agraden els dilluns.

Escoltar música durant l'exercici pot millorar el rendiment un 15% La música ens distreu del dolor i del cansament, eleva l'estat d'ànim, augmenta la resistència, redueix l'esforç percebut i fins i tot pot promoure l'eficiència metabòlica.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: