Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 596]

per Redacció, el 25 de febrer de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Vaig conèixer a un noi aquest estiu al campament i vam estar tota la setmana tirant-nos indirectes a saco. Quan va arribar l'última nit ell va venir a l'habitació i ens vam acabar liant i tocant mútuament amb totes les meves companyes d'habitació. El fet que en qualsevol moment poguessin entrar els monitors ens va fer molt de morbo...

Noi, 18 anys
Un dia estava a la uni amb la meva follamiga i vam començar a mirar-nos i tenir missatges hot per Whatsapp, tot seguit vam canviar d'aula i parlant pel passadís vam decidir seure junts i vaig acabar fent-li dits a ella. Finalment, me la vaig follar al lavabo de la uni.

Noia, 16 anys
Durant l'estiu vaig quedar amb un noi (amic de fa anys) a donar tombs amb el seu cotxe nou. Va parar en un poble perquè em volia ensenyar una torre que havia descobert. Vam entrar i, al pujar a dalt de tot, em va agafar de la cintura per a liar-se amb mi. Ens vam calentar massa i vam baixar al pis intermig de la torre, on vam començar a follar a saco. Després de la nada vam sentir veus i eren dos nens petits que estaven pujant. Ens vam haver de vestir com flash.

Noi, 17 anys
Soc un noi hetero, però l'experiència més hot va ser amb un noi i en un bareto... Total que un noi gay em va estar tirant la canya tota la nit... I al final vam acabar al lavabo del bar musical masturbant-nos. Dies després vam tornar a quedar i va ser el primer cop que vaig tenir sexe anal amb un noi.

Noia, 15 anys
L'estiu passat, vam quedar a la nit amb uns amics del meu poble. Aquella mateixa tarda havíem anat tots a la piscina. Vam jugar a fer-nos massatges tots entre tots, jo li vaig fer a un nen que feia temps ens haviem liat, i va acabar tocant-me el cul allà amb la gent. Crec que no ens va veure ningú. Aquella nit va ser quan vam quedar tots, i vam marxar una estona a un lloc apartat i va acabar fent-me dits i de tot. Molt morbo tot.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: