Logotip de Adolescents.cat

Aquesta influencer catalana i aquest jugador de futbol confirmen la seva relació

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 06:00
Munir El Haddadi, futbolista de Getafe, i la influencer Andrea Dalmau han confirmat la seva relació. Segons explica Socialité, feia mesos que estaven junts, però no ha estat fins al dia de Sant Valentí que l'han fet pública.

El 14 de febrer la parella va publicar un post compartit amb tres imatges seves i una emoticona d'un cor. A les imatges desprenen molta química i no hi ha cap dubte que estan molt enamorats.

 

La influencer és coneguda per ser l'exparella d'en Cepeda, exconcursant d'Operación Triumfo 2017. Va ser la revista ¡Hola! qui va fer pública la seva relació publicant imatges seves passejant per Madrid amb una actitud molt afectuosa. El seu amor, però, va durar pocs mesos i es rumoreja que el motiu va ser una infidelitat per part del cantant.

Poc després, van relacionar a la influencer amb en Jorge Barcenas, però ella va assegurar que en realitat no es coneixen de res i que va ser arran dels rumors que es van conèixer i es van fer amics.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: