Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 20 al 26 de febrer

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 11:42
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz


Capricorn: Una trobada romàntica t'alegrarà la setmana i estaràs als núvols i al més enllà. També convé tocar de peus al terra de tant en tant, especialment els estudis que els tens una mica abandonats. La confiança en tu mateix t’obrirà portes. Dia de la sort: 25.

Lleó: Una discussió et farà estar malament, vols dir que n'hi ha per tant? Dedica temps als teus i no li donis tanta importància a les baralles. Aquests dies els Lleó tenen oportunitats de lligar a través de terceres persones. Dia de la sort: 23. 

Cranc: Aquesta setmana tindràs moltes oportunitats. Aprofita-les tant com puguis i treballa per aconseguir allò que vols. Hi ha una persona que s’està fixant en tu d’una forma especial, els amics t’ajudaran a que t’adonis. Dia de la sort: 25. 

Àries: Tens moltes coses al cap... o més ben dit una molt gran, ell/a! Cal que et centris una mica més en les teves obligacions i deixis descansar al teu cor. Tens noves oportunitats de reconciliar-te amb una persona. Dia de la sort: 25. 

Balança: Un amic et demanarà consell per resoldre un problema. Potser és moment que l'ajudis i estiguis per ell/a. L’amor truca a la teva vida però tu encara estàs una mica a la teva, no tinguis pressa. Són bons dies per iniciar nous projectes. Dia de la sort: 21. 

Peixos: No deixis que et manipulin les persones del teu voltant i tampoc et deixis influenciar pels teus pensaments d'un moment determinat! Et pots equivocar si ho fas! Hi ha un amic que et confessarà un gran secret. Número de la sort: 23.

Taure: La teva situació sentimental tindria un resum possible: "És complicat". Només tu tens la clau per solucionar-ho. Fuig d’aquells amics que veus que critiquen molt als altres, també parlen malament de tu. Número de la sort: 24.

Bessons: Estàs una mica atabalat, necessites més temps per tu i per pensar què és el que vols. Tot i que no ho demostres gaire ets una persona molt romàntica i aquesta setmana t’entregaràs als teus sentiments. Dia de la sort: 22.

Verge: Escolta bé allò que et diuen perquè hi ha propostes que poden ser interessants de cara el teu futur. Tingues paciència, tot arribarà! Els Verge estan força sensuals, tenen ganes de llençar-se a per la persona que l’agrada, no tinguis por! Dia de la sort: 26. 

Aquari:  Carregar la culpa als altres no és una solució permanent, si l’has cagat no passa res, ja milloraràs! Et sentiràs molt atret per una persona que no s’imagina que estàs colat/colada per ell/a, és moment de passar a l’acció. Dia de la sort: 22.

Escorpí: Una mentida piadosa et portarà de cul força temps. Si menteixes els problemes també ho faran, així que ves amb compte. Tindràs un cop de sort a meitat de setmana. Els Escorpí amb parella reforcen el seu vincle. Dia de la sort: 25.

Sagitari: Aquests dies estaràs una mica emprenyat amb el món i això es traslladarà a les teves relacions personals. Intenta desfogar-te escoltant música amb la qual t’identifiquis. És un bon moment per reprendre antigues relacions amoroses. Dia de la sort: 23.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: