Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la pel·lícula romàntica més buscada del moment

per Redacció, el 20 de febrer de 2023 a les 06:00
Tot i que en el seu moment no va tenir gaire èxit, "Amor al cuadrado" s'ha convertit en la pel·lícula romàntica més buscada actualment.

Des que Netflix va anunciar que s'estrenarà "Amor al cuadrado otra vez", el públic no ha dubtat a veure la primera part. És tanta la repercussió que està tenint que en pocs dies ha aconseguit posicionar-se com la tercera més vista de Netflix Espanya.


A la primera pel·lícula ens presenten a Monika, una noia que du una doble vida com a model – amb el nom de "Klaudia" – per pagar els deutes que té. En una sessió fotogràfica coneix a Enzo, un periodista que es veu obligat a participar en l'anunci. Les coses entre ells no van gaire bé durant la sessió i s'acaben odiant.


La segona part reprèn la història amb la Monika ocupada en els seus espectacles i l'Enzo acomiadat de la seva feina. A la trama se li suma un nou personatge, en Rafal, que suposarà una distracció per la Monika i la seva relació es veurà en perill.

La història ha estat escrita per Natalia Matuszek i Wiktor Piatkowski. Les dues pel·lícules són poloneses, senzilles i sense presentacions. Ideals per passar una bona tarda de diumenge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: