Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de febrer

per Redacció, el 17 de febrer de 2023 a les 09:26
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui tindràs la sensació que et costa trobar algú amb qui siguis compatible. L'amor sempre t'il·lusiona, però sovint també t'acaba decebent. No t'obsessionis amb aquest tema o acabaràs pagant el teu mal humor amb les persones que menys s'ho mereixen. 

TAURE 
Estàs molt desconcentrat i més emocional que de costum. És normal que et sentis amb els ànims baixos tenint en compte la situació que estem vivint. A poc a poc, però, tot es posarà a lloc. Procura obrir-te amb algú de confiança, desfogar-te t'anirà bé. 

BESSONS
No pots suportar les persones que no són empàtiques i que no mostren compassió cap als altres. Avui viuràs una situació que alterarà els teus nervis i et farà dir-li les coses clares a algú.

CRANC
Avui aconseguiràs resultats després de treballar durant mesos en un projecte que per tu és important. Això et farà estar de bon humor i també més proper als teus amics/gues a qui tenies una mica oblidats. Aprofita aquest moment per seguir expressant la teva creativitat. 

LLEÓ
En l'amor, avui descobriràs algunes coses sobre la persona que t'agrada que fins ara encara no havies detectat. Vigila, però, a l'hora d'expressar els teus dubtes. Encara que ho facis amb bones intencions se't pot acabar girant el contra. 

VERGE
Últimament et sents malament i perds els nervis de seguida. Deixa d'enfrontar-te amb tothom o d'agafar-te tots els comentaris de manera negativa. Abans d'actuar, procura pensar perquè els altres tenen el comportament que tenen. T'ajudarà a comprendre algunes situacions i a calmar-te. 

BALANÇA 
Avui sentiràs una connexió especial. Després de molt temps, tindràs la sensació que algú et comprèn a la perfecció i et veuràs reflectit en les seves paraules. Escolta-les bé perquè et poden donar pistes sobre com actuar en un tema que no tens gens clar.

ESCORPÍ
Estàs molt introspectiu i això et pot fer reviure moments que alterin la teva calma. Mirar-se a un mateix i repassar el passat està bé per evitar cometre els mateixos errors, però no et torturis. En el fons saps que has de seguir avançant.

SAGITARI 
Avui sentiràs enyorança, especialment d'un moment que vas viure no fa gaires anys. Un amic/ga, però, et farà veure una altra cara d'aquell record i t'ajudarà a superar els fantasmes del passat.


CAPRICORN 
Una persona que no té una relació directa amb tu, pot provocar un conflicte entre tu i algú que aprecies molt. No t'hi enfrontis i deixa que les coses es calmin. Demà ho veuràs tot amb uns altres ulls. 

AQUARI 
Si fa temps que et retreuen certes actituds, potser és que tenen raó. No miris cap a una altra banda i afronta-les. Com més aviat acceptis que no ho estàs fent del tot bé, millor. Procura que el rancor no jugui en contra teu. 

PEIXOS 
Avui estaràs molt atabalat i això et pot portar a cometre errors. Pren-te les coses amb més calma i no et responsabilitzis de tot. No has de sentir-te culpable per demanar ajuda. De fet, avui algú et farà veure que no t'ho has de prendre tot tant a pit. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: