Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de febrer

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 09:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
T'està costant mantenir la tranquil·litat per la mala relació que tenen dues persones que estimes. No pots suportar la tensió que es respira en l'ambient. Procura aïllar-te i dedicar-te a activitats que t'agradin o acabaràs explotant. 

TAURE 
No ets una persona rancorosa, però últimament t'està costant molt oblidar una cosa que et va fer molt mal. Parla amb aquella persona per dir-li el que penses i intentar solucionar les coses o et sentiràs bloquejat.

BESSONS 
Avui no és un bon dia per a les relacions personals. Evita donar la teva opinió sobre temes delicats o podries acabar barallat amb algú. No estàs de massa bon humor i això fa que no mesuris bé les teves paraules. 

CRANC 
De vegades t'obsessiones amb certes coses i no pots deixar de pensar-hi. Avui per fi trobaràs la calma i aconseguiràs no donar més voltes a un tema amorós que fa dies que et preocupa. 

LLEÓ 
Després d'unes setmanes poc inspirat, avui et sentiràs creatiu i per fi podràs reprendre una activitat que tenies abandonada. Aprofita aquesta energia per desfogar-te i alliberar-te. Hi ha un amic/ga que últimament no t'està posant les coses fàcils, i necessites desbloquejar-te per veure-ho de manera més clara. 

VERGE 
Vigila a l'hora d'explicar les teves penes a gent que fa poc que coneixes o els teus problemes es podrien complicar. Abans d'expressar el que sents, reflexiona bé les coses i parla-ho amb algú de confiança.

BALANÇA 
Avui un amic/ga et demanarà ajuda i et veuràs obligat a fer-li costat. Això farà que pràcticament no tinguis temps per res més i alterarà els teus plans. Al final del dia, però, veuràs que ha valgut la pena. 

ESCORPÍ 
T'adonaràs que no estàs fent bé algunes coses i canviaràs la teva actitud gràcies als consells d'algú que estimes. Això farà que algú que s'estava allunyant del teu costat, es torni a apropar. 

SAGITARI
Ves amb compte. De vegades ets massa confiat i avui podries ser víctima d'un engany. Analitza bé el que et diuen abans de creure't res i no actuïs per impulsos. 
 
CAPRICORN 
De vegades, sense adonar-te'n, prens el rol de líder i vols que les coses es facin a la teva manera. Avui algú et plantarà cara i hauràs de cedir si no vols que les coses es compliquin. 

AQUARI 
Intenta no atabalar-te. Tots tenim la nostra manera de fer les coses, així que tu fes la teva i no deixis que les opinions dels altres t'afectin. Seguir el teu propi ritme et portarà resultats positius. 

PEIXOS 
Ets una persona molt generosa, però també has d'aprendre a posar límits o si no algú acabarà aprofitant-se de la teva bona fe. Para els peus a aquells que et demanin massa i mai ofereixin res. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: