Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 15 al 21 de febrer

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 10:10
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Després de l’estrès arriba la calma i amb aquesta, t’adonaràs de les persones, o la persona, que ha estat al teu costat quan tot semblava impossible. Si és la teva parella, segur que sabràs agrair-li i si és només un amic/ga, potser hauràs de pensar com fer-ho! Dia de la sort: Dijous. 

TAURE (3/5)
Connectaràs molt amb les teves emocions gràcies a la lluna i t’adonaràs que les coses no et van gens malament com a vegades et fas creure tu mateix/a. Aquests sentiments t’envaïran i et sentiràs radiant d’energia i felicitat. Consell: aprofita-ho i proposa-li un bon pla.  

BESSONS (3/5)
Serà una setmana tranquil·la i viuràs moments de tot tipus. La suma de tots ells, et demostraran que has d’expressar més sovint els teus sentiments i que necessites més temps per tu i per la reflexió. Consell: posa en pràctica totes les conclusions que treguis.

CRANC (2/5)
Has intentat massa temps amagar les teves emocions però la lluna d’aquesta setmana, farà que et sentis prou còmode per alliberar-los. Procura estar a prop d’aquesta persona especial i serà un pas important en la vostra possible relació. Dia de la sort: Dissabte.

LLEÓ (2/5)
Necessites desconnectar i fer un canvi. Has de deixar d’actuar de manera impulsiva i has de valorar més les conseqüències perquè estàs corrent molts riscs. Consell: Si tens parella, us cal una conversa sincera. Si no en tens, vigila amb idealitzar a algú amb qui t’estàs vas veient.

VERGE (2/5)
No pots pretendre que tothom entengui els teus canvis d’humor quan et coneixen de fa dos dies...És algú especial, algú que t’agrada i que vol conèixer-te però si no t’obres i li dónes l’oportunitat, serà difícil que us entengueu. Consell: No tinguis por en mostrar-te tal com ets.

BALANÇA (3/5)
La teva indecisió és sovint el teu principal fre. Val més que a principis de setmana et centris a pensar què vols perquè tindràs una conversa molt intensa amb una persona que t’agrada i serà l’ oportunitat perfecte per sincerar-te. Consell: no deixis que ningú et transmeti inseguretat.

ESCORPÍ (2/5)
Recentment has fet un canvi important que ha afectat a tots els aspectes de la teva vida, fins i tot, al social. Algú  amb qui vas flirtejar abans que tot això passés, reapareixerà i et veuràs envoltat/da en un triangle amorós. Consell: sigues coherent i no et deixis portar pels impulsos.

SAGITARI (3/5)
La lluna ens fa treure la nostra part més emocional i això xocarà molt amb la teva racionalitat. Vols ser feliç, creus que ho ets, però aquestes emocions faran que et plantegis si a nivell amorós tens el que vols o si tens algú clavat com una espina. Dia de la sort: Diumenge. 

CAPRICORN (4/5)
És hora de ser sincer/a i no deixar que l’aparença o el caràcter de les altres persones et cohibeixi. Has de mostrar-te tal com ets perquè a algú li agrades molt i es mor de ganes per passar més estones amb tu. Fes-ho i no te’n penediràs. Connexió especial amb: Lleó.

AQUARI (4/5)
Per fi tens més clar què vols i la teva vida amorosa comença a anar més encaminada o si més no, tens més clar a qui vols conèixer i a qui no. Tot i que encara pots tenir algun dubte, aquest cap de setmana desapareixeran tots i viuràs un moment únic. Dia de la sort: Diumenge.

PEIXOS (2/5)
Tens algú molt a prop que no et deixa tranquil/a, una persona que sap quins són els teus punts febles i com aprofitar-se’n. Et trobaràs a algú que coneix molt bé a aquesta persona i té una cosa per dir-te que no t’agradarà gaire però que t’obrirà els ulls. Dia de la sort: Dimecres. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: