Logotip de Adolescents.cat

Shakira torna a crear polèmica amb un nou vídeo-indirecta a Piqué i Clara Chía

per Redacció, el 15 de febrer de 2023 a les 09:20
Aprofitant que ahir era Sant Valentí, Shakira va tornar a llançar una indirecta a Piqué i a Clara Chía. Aquesta vegada, però, ho va fer utilitzant la cançó d'una altra artista.

En un vídeo publicat a TikTok, podem veure la cantant fregant el terra mentre de fons se sent la cançó Kill Bill de SZA. En concret, es pot escoltar aquest fragment:


"I might kill my ex, not the best idea
His new girlfriend's next, how'd I get here?

I might kill my ex, I still love him though
Rather be in jail than alone".


Tenint en compte la lletra, no és d'estranyar que la majoria de comentaris assenyalin que és un clar missatge - en to d'humor - al futbolista i la seva nova parella. "Heu escoltat bé la lletra de la cançó? Clarament ella està netejant l'escena del crim", es pot llegir en un dels comentaris del vídeo.

Recordem que des que Shakira va treure el seu nou tema amb Bizarrap que els missatges creuats entre ella i Piqué no han parat.
 
@shakira

 

♬ Kill Bill - SZA

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: