Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 de febrer

per Redacció, el 14 de febrer de 2023 a les 09:23
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
No tinguis por a mostrar les teves habilitats. Si mai t'atreveixes a exhibir el teu talent, la gent no tindrà l'oportunitat de conèixer'l. Ensenya un dels teus projectes a un/a amic/ga, això farà augmentar la teva confiança. 

TAURE
Tot i que fa alguns dies que et costa concentrar-te, els teus resultats en els estudis, continuen sent bons, així que no et preocupis. Aprofita aquests dies per reflexionar sobre el tema amb el qual no pares de pensar i dissenya un pla d'actuació. Hi ha algú que t’oferirà ajuda. 

BESSONS
Avui t'adonaràs que aquell amic/ga que feia dies que s'havia distanciat, tenia un motiu per allunyar-se i que aquest motiu no estava relacionat. Això et tranquil·litzarà i et farà estar millor. 
 
CRANC 
Avui pot ser que et sentis desanimat i nostàlgic. Deixa anar les teves emocions i expressa't. No tens per què fer-te el fort, tots som vulnerables i mostrar aquesta cara no ens fa menys valents. 

LLEÓ
No tinguis por a ser rebutjat/da. Si tens clar el que sents i no et vols quedar amb el dubte, digues-li a l'altra persona o no estaràs en pau amb tu mateix/a. Estigues atent als senyals que t'envia. 

VERGE 
No tothom és tan organitzat/da com tu. Així que si les coses no són exactament com tu voldries, procura adaptar-te i no et deixis endur per l'orgull. Avui et faran un comentari que et farà il·lusionar. 

BALANÇA
Avui pot ser que rebis queixes d’algunes persones a qui aprecies. No t'alteris i intenta-les resoldre posant-te en el seu lloc. Llegiràs una frase que et farà replantejar les coses en temes amorosos. 

ESCORPÍ 
Avui algú et provocarà, però no t'hi enfrontaràs. Estàs fart de les baralles i només vols calma. Aquest cap de setmana aprofita per reflexionar sobre allò que vols canviar.

SAGITARI
Després d'una setmana d'esforços avui per fi et sentiràs alliberat. Aprofita-ho per deixar anar la teva creativitat: el resultat el podria sorprendre. Un amic/ga et dirà una frase que se't quedarà gravada. 

CAPRICORN 
Si no estàs segur del que sents, és millor que ho diguis. Jugar amb els sentiments de les persones no només és perjudicial per a elles, sinó també per a tu. Sigues clar.

AQUARI 
De vegades et costa mostrar-te tal com ets. Avui algú et farà treure la cuirassa i et sentiràs més còmode del que et pensaves. En el terreny amorós, vigília amb l'autoengany. 

PEIXOS 
Algú del teu entorn que no t'esperes et demanarà opinió sobre un assumpte important. Feia dies que senties que la gent no tenia en compte el teu criteri i això t'apujarà la moral.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: