Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 de febrer de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Existeixen més de 2 mil espècies i les seves espines són per defensar-se dels animals i evitar que els mosseguin. A més, també els permeten protegir-se del sol i mantenir una temperatura estable.

Només hi ha dos països al món on no trobaràs mai una Coca-Cola: a Corea del Nord i a Cuba. A Corea del Nord, però, han fabricat el seu propi refresc i li diuen "Cocoa Sparkling".

El riu més colorit del món es troba a Colòmbia i és conegut com el "Riu dels Cinc Colors". La seva bellesa multicolor és deguda a la planta Macarenia Clabvigera. Al maig i al novembre les herbes del riu floreixen de color groc, blau, verd i vermell.

El desert del Sàhara és conegut per ser el més calorós del món. Tot i això, fa només 6.000 anys, aquesta terra seca era una exuberant selva tropical amb una espessa vegetació i altes precipitacions.

Curiosament, els Escorpí encapçalen més de l'11% dels gabinets de tot el món i és més probable que siguin caps d'estat. L'exemple més clar és el president dels Estats Units, Joe Biden.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: