Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 595]

per Redacció, el 18 de febrer de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Una nit vaig quedar amb un noi amb el qual estava de lio en aquell moment, em va acompanyar al meu portal i ens vam començar a liar. Em va posar molt hot, així que el vaig convidar a entrar al meu edifici. Vaig acabar sense la samarreta i el sostenidor i ell em va tocar i llepar totes les tetes. Va ser tot molt hot.

Noi, 15 anys
Un dia estava amb 2 amics a casa. Vam posar una pel·lícula molt calenta i vam acabar fent-nos palles i mamades els uns als altres. D'això fa 2 anys. Des de llavors ho fem sempre i és increïble, encara que els 3 siguem heteros, ens posa moltíssim.

Noia, 16 anys
Era cap al final del confinament, el meu nòvio es va quedar uns dies a casa meva. Els meus pares treballaven els matins i ens quedàvem sols i aprofitàvem per f*llar. Un dia, però, hi havia la noia que neteja la casa i ens vam posar molt calents. Vam posar l'altaveu a tope i li vam donar al tema. Jo MAI m'ho havia passat tan bé ni havia cridat mai tant com aquell dia. No sé si ens va sentir, però va ser massa hot.

Noi, 16 anys
Hi havia una festa al meu poble i era a la muntanya, ja que érem molta penya. Jo estava amb la meva novia, que compartíem alcohol, i de sobte em diu d'anar a fer-nos un cubata, però no sé com vam acabar a un mirador que hi ha més a dalt d'on estava la festa. El fet és que vam començar a tontejar i vam acabar follant. El millor de tot és que cada dos per tres pujava algú a veure aigua, ja que la font estava allà. El millor polvo que hem tingut mai.

Noi, 17 anys
Fa uns dies, a classe de l'insti, estava assegut amb la meva novia a classe. Ella va començar a acariciar-me la cama com de vegades fa, però aquest cop va començar a pujar la mà fins que la va posar per sota del pantaló i em va acabar fent una palla. Tot molt eròtic enmig de classe...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: