Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 13 al 19 de febrer

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 09:58
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Capricorn: No treguis conclusions precipitades del comportament d’un amic, deixa que s’expliqui primer. Et sentiràs molt persuasiu i amb ganes de viure plenament, potser ha arribat el moment de fer-te notar davant d’una persona especial. Dia de la sort: 14.

Lleó: És una setmana de noves emocions, bones i dolentes. La teva intel·ligència emocional et serà molt útil per parlar amb una persona propera que no ho està passant bé. La teva sensibilitat et farà més atractiu, utilitza-ho al teu favor. Dia de la sort: 17.

Cranc:  Concentra’t en les teves metes i deixa que els altres s’espavilin, no pots ajudar a tothom! Ets una persona que sap perdonar però ha arribat el moment de dir ‘no’ i plantar cara a una persona. Tens sort en l’amor amb els que també són Cranc.  Dia de la sort: 18.

Àries: Els Àries esteu farts de les persones falses i aquesta setmana estareu irritables davant de qualsevol situació. Per sort quan estigueu sols aquesta ràbia es canalitzarà positivament i tindreu una conversa que esperàveu. Dia de la sort: 13.

Peixos: Tens sort en l’amor amb els Capricorn però vigila amb els Taure, aquests intentaran captar la teva atenció i no són una bona influència tenint en compte les teves últimes experiències. Tindràs una nova oportunitat però has de deixar la vergonya de banda. Color de la sort: lila. Dia de la sort: 19.

Taure: Tot i que de vegades no ho demostris, ets una persona forta i aquesta setmana et tocarà fer-te valer perquè ningú et passi per sobre. Tens sort en l’amistat, es posaran de part teva durant un conflicte. Dia de la sort: 15.

Balança: Aquesta setmana et convé fer reflexió i pensar si aquesta persona que t’està causant dolor es mereix que l’estimis tant. Estar a soles et vindrà bé i la música serà la clau per trobar respostes. Tens sort amb els estudis! Dia de la sort: 17.
 
Bessons: Hi ha una persona que no et convé en la teva vida i ho saps. No l’allunyis de tu dràsticament, fes-ho poc a poc i al teu ritme. Aquesta setmana hi ha sort buscant l’amor però encara no és el moment de llençar-te del tot. Dia de la sort: 10.

Verge: Sembla que necessites reforçar les relacions d’amistat, aquesta setmana és un bon moment per fer-ho. A més hi ha algú que intenta obrir-se a tu però encara ha de guanyar-se la teva confiança. Dies de sort amb l’amor: Dia de la sort: 19.

Aquari:  Els Aquari sou persones a qui no us agrada gens que us tractin amb inferioritat, aquesta setmana treuràs el caràcter que portes dins i deixaràs a més d’un sorprès. Dies d’amor intens pels Aquari amb parella. Dia de la sort: 17.

Escorpí: Tens una setmana que emocionalment és una bogeria, passaràs de l’eufòria a la preocupació en un no res. Intenta calmar-te i pensar amb més claredat. Hi ha una persona interessada en tu però encara no saps si t’interessa, és moment de descobrir-ho. Dia de la sort: 15.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: