Logotip de Adolescents.cat

La resposta de Berta Vázquez als comentaris despectius sobre el seu físic

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 09:30
Criticar utilitzant l'anonimat de les xarxes socials. Aquesta afirmació s'ha convertit en un comportament cada dia més recorrent. Cada vegada que un artista treu una cançó, que un influencer fa un anunci o que un actor o actriu va a una catifa vermella, hi ha centenars de comentaris a Twitter, Instagram o TikTok.

Alguns missatges estan escrits amb respecte i fins i tot poden ser constructius, altres, en canvi, l'únic que busquen és atacar la persona. Per desgràcia, aquest cap de setmana Berta Vázquez va haver de fer front a aquest últim tipus de comentaris.

 

L'actriu, coneguda sobretot pel seu paper a Vis a Vis, va acudir als Goya amb un preciós vestit llarg amb escot paraula d'honor i uns guants de tul. Molts, però, en comptes de comentar el seu look es van dedicar a criticar el seu aspecte físic amb escrits com: "No sembla ella", "es va menjar tot el rostit al desembre" o "abans era més guapa".
 
Davant aquests insults, molts dels seus fans van publicar missatges defensant-la i lamentant que, en ple segle XXI, encara es facin comentaris sobre el físic de les persones.

Berta Vázquez, per part seva, va decidir publicar un missatge a Instagram on deixa molt clara la seva opinió: "Les grans ments discuteixen idees, les ments mitjanes discuteixen esdeveniments i les ments petites discuteixen persones".

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: