Logotip de Adolescents.cat

Buhos estrena el primer avançament del seu nou disc

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 16:21
Buhos acaba de presentar “La nit està que crema”, l’avançament del disc que publicaran a finals de març, el sisè de la seva trajectòria.

En aquesta nova cançó Buhos evoquen aquelles nits en les que es connecta amb algú de forma màgica i que, de sobte, el temps vola cap endavant i es desitja amb totes les forces que la nit no acabi mai. “La nit està que crema”, gravada amb el productor David Rosell a Can Pardaler (estudi conegut per les gravacions de discos de Txarango, Doctor Prats o Els Catarres) i produïda per Genís Trani, habitual de Queralt Lahoz, Koers, Vic Mirallas o Green Valley, treu els Buhos de la seva zona de confort per submergir-los en un univers festiu on l’electrònica pren les regnes tot i no abandonar les seves melodies i tornades addictives.

La cançó s’acompanya del primer videoclip fet amb animació de la banda. Està dirigit per Adolfo Guerrero i mostra Guillem Solé -cantant de Buhos- viatjant per tot el món, que està en flames, per acabar tornant a casa amb els seus companys de grup.


Buhos és un dels grups referencia del present musical del nostre país. Els seus èxits els avalen: “Volcans” amb 16,5M d’streams a Spotify i a prop dels 10M a YouTube. “Barcelona s’il·lumina” amb 8M a Spotify i “Transmets energia” amb 4M, són clars exemples del bon estat de forma del grup. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: