Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 de febrer

per Redacció, el 10 de febrer de 2023 a les 09:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Et faran una oferta que et farà dubtar. Si no ho tens clar, millor deixar passar un temps. No deixis que et pressionin perquè si no podries caminar cap a un objectiu equivocat.

TAURE
Avui estàs especialment sensible així que intenta evitar les discussions i no fer-te més mal a tu mateix. Si hi ha tensió amb una persona, deixa que la situació es refredi abans d'intentar solucionar res.

BESSONS
Saps que ser impulsiu, de vegades, et porta a prendre males decisions. Pensa molt bé en les conseqüències dels teus actes o obriràs una ferida que podria trigar a tancar-se.

CRANC
Si a poc a poc deixes les pors enrere i actues tal com ets, aconseguiràs apropar-te a una persona de la qual t'havies allunyat i a qui trobes a faltar. Sobretot sigues empàtic i intenta comprendre els seus motius.

LLEÓ
Podria ser que t'haguessis d'enfrontar a un imprevist que canviarà el teu dia per complet. Tingues confiança en tu mateix i no dubtis de les teves habilitats, ja que això serà clau per resoldre certs conflictes.

VERGE
Avui notaràs que hi torna a haver connexió amb algú de qui t'estaves distanciant. Això et farà tenir sentiments contradictoris, però un fet concret farà que ho vegis tot molt clar.

BALANÇA
Vas tenir una segona oportunitat i no la vas saber aprofitar. No serveix de res que et culpabilitzis perquè aquell moment ja ha passat. Aprèn de l'error i actua amb més contundència.

ESCORPÍ
Necessites renovar energies, així que intenta sortir de la rutina i fer alguna cosa diferent. Avui rebràs un missatge que et farà estar de bon humor i recuperar la confiança en un tema que tenies oblidat.

SAGITARI
Avui podria ser que certes persones no t'ajudessin com t'esperaves. Hi ha temes, però, que cal resoldre sol, encara que resulti difícil responsabilitzar-se'n. No siguis tan dur amb tu mateix i tot anirà millor.

CAPRICORN
Comences a sentir una atracció molt forta per algú, però no saps si només és això o hi ha alguna cosa més. Per aclarir-te, t'hauràs de permetre sentir i no reprimir els teus sentiments, com fas a vegades.

AQUARI
Afrontaràs una notícia que no t'és gaire favorable amb optimisme gràcies al suport de les teves amistats. De fet, tindràs una conversa amb un amic/ga que et podria fer canviar de punt de vista per complet.

PEIXOS
Sents que has de tancar certs temes o potser és por a no plantar-los cara? Desfoga't amb alguna persona de confiança abans de rendir-te, perquè potser la solució és més fàcil del que creus.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: