Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de febrer

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 08:29
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ja és hora que perdonis aquelles de qui t'has distanciat per un malentès. El temps ha passat i no hi ha motius per seguir enfadats. Per a alliberar la ment, surt a fer esport o dedica temps a algun dels teus hobbies.

TAURE
Segueix treballant i esforçant-te: a poc a poc aniràs agafant confiança en àrees en les quals et sents insegur. No tiris la tovallola abans d'hora, encara que no sigui fàcil, continua amb el que t'havies proposat.

BESSONS
Sigues prudent i no parlis més del compte. Algú et vol treure informació sobre temes dels quals és millor no conversar per a evitar un malentès. Confina en la teva intuïció.

CRANC
Avui estaràs ple de contradiccions. No acabes de trobar la calma i l'equilibri. Hi ha moments en què sents que ho tens tot controlat i altres, en canvi, en què notes que tot se t'escapa de les mans. Relaxa't, fas el que pots!

LLEÓ
Avui, un fet inesperat, farà que et sentis molt pròxim a algú amb qui no et fas gaire. Aquests dies és recomanable que et miris les coses amb una mica més d'optimisme si vols que tot flueixi. Si no, seguiràs encallat.

VERGE
Avui és un bon dia per buscar associacions o per enfortir relacions. Aprofita els teus dots comunicatius per aconseguir allò que vols. En l'amor et cal ser més pacient i respectar el temps de l'altra persona.

BALANÇA
Hauràs de concentrar-se en els seus projectes i evitar distraccions. Si segueixes deixant-te portar només per les emocions, acabaràs penedint-te'n. Centra't en tu mateix i fes una llista de prioritats. T'anirà bé no només en l'àmbit dels estudis, sinó també el sentimental.

ESCORPÍ
Hauràs de suportar més estrès del que voldries i et sentiràs desbordat. Ara bé, aquest moment et servirà per demostrar les seves habilitats i ensenyar-li a algú que estava equivocat.

SAGITARI
Aquests dies les teves relacions, tant amb els amics/gues com amb la família, estaran plenes de tranquil·litat. Per fi notaràs que l'harmonia torna a la teva vida després d'una setmana complicada. Gaudeix el moment i no pensis en el passat.

CAPRICORN
Avui tindràs l'oportunitat de demostrar les teves habilitats. No deixis que la inseguretat s'apoderi de tu i mostra el teu talent: la reacció del teu entorn et sorprendrà positivament.

AQUARI
Cal tancar cicles. A poc a poc la nostàlgia que t'ha acompanyat desapareixerà i començaràs a mirar el futur. Si et cal, desfés-te dels records que et recorden aquella persona. Et pot anar bé fer neteja (emocional).

PEIXOS
T'agrada viure el dia a dia, però avui una situació et recordarà que has de pensar més en el futur. Renunciar a les coses que ens agraden no és fàcil, però aconseguir allò que volem tampoc, i de vegades cal esforç i algun sacrifici.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: