Logotip de Adolescents.cat

Condemnen l'exparella de Morad per haver apunyalat una dona amb qui va sorprendre al llit

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 08:20
Un jutjat de Barcelona ha condemnat a nou mesos de presó l'exnòvia del raper Morad, per haver apunyalat una dona amb qui va sorprendre al llit. Els fets van tenir lloc el 27 de juny del 2021 a casa del cantant, a la plaça d'Europa de l'Hospitalet de Llobregat.

La noia va arribar a casa a dos quarts de vuit del matí després d'una nit de festa i els va trobar dormint junts. Llavors va agafar un ganivet de la cuina i va atacar la dona, que va rebre fins a cinc ganivetades. La sentència la considera culpable d'un delicte de lesions agreujades per ús d'un instrument perillós, però admet com a atenuant que va patir un trastorn mental transitori.


De la sentència també se'n desprèn que després d'atacar la víctima i veure-la malferida, l'agressora va intentar-hi posar remei "col·locant unes tovalloles" sobre les ferides, intentant "contenir l'hemorràgia" i trucant una ambulància. A més, indica que durant el judici va afirmar que se'n penedia i remarca que ja ha abonat diverses sumes de diners per indemnitzar la noia. 

Per la seva banda, el raper va declarar que l'acusada era en aquell moment la seva parella però va afirmar que també mantenia una relació sentimental amb la víctima. Morad també va explicar que quan es va despertar els fets ja havien ocorregut i no va haver de separar les dues dones. La víctima, en canvi, va detallar que va ser ell qui va treure el ganivet de les mans de l'agressora i va evitar que la seguís atacant.  


La sentència també inclou una ordre d'allunyament per l'agressora que estableix que durant quatre anys ha de mantenir-se a 1.000 metres de la víctima, el seu domicili o lloc de treball. A banda, determina una indemnització de 5.400 euros per lesions físiques i de 2.500 per psicològiques, més els interessos legals corresponents.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: