Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 11 i 12 de febrer

per Redacció, el 11 de febrer de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs passant uns dies no gaire bons però sembla que la teva sort comença a canviar. Estaràs més positiu i hi haurà gent que t’aportarà moltes bones sensacions. Trobaràs una inspiració que et faltava i veuràs una resposta clara a un gran dubte que tens.  Moment de sort: dissabte a la tarda. 

TAURE
La teva positivitat atrau coses bones, és un cap de setmana per gaudir sense preocupacions i relaxar-te. És el moment de fer canvis importants a la teva vida, i unes hores d'estar sol i reflexionar t'aniran bé. Hi ha un amic que necessita molt el teu suport, no li fallis. Moment de sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Tens davant dos dies una mica estressants però no et preocupis perquè els teus esforços es veuran recompensats. No et mostris insegur, valora't més i aquest cap de setmana aconseguiràs una cosa que volies fa temps. T'esperen emocions inesperades en la teva vida sentimental el diumenge a la tarda.

CRANC
Aquella persona que fa temps que ronda pel teu cap i pel teu cor està començant a endinsar-se a la teva vida, atenció als missatges de Whatsapp. Hi ha un amic que necessita un consell teu, pensa bé el que li dius abans perquè ell confia molt en tu. Sort amb els Cranc. Color de la sort: vermell. Moment de la sort: dissabte.

LLEÓ
Necessites desconnectar Lleó i sobretot no fer cas de veritat a qui no t'aporta res.  Has de deixar de pensar-hi. És el moment de sortir amb aquells amics que mai et fallen i sincerar-te més amb ells, hi ha una persona que et sorprendrà. Bones vibracions amb els signes de foc Lleó i Sagitari. Moment de sort: diumenge al vespre.

VERGE
Els Verge sentireu que teniu molta força de voluntat aquest cap de setmana i us adonareu que sou capaços de moltes coses. Sembla que la teva personalitat està evolucionant i això et donarà fruits molt positius. És el moment de dir certes veritats i no amagar-te més darrere de mentides i excuses. Moment de sort: diumenge a la tarda.

BALANÇA
Estàs una mica negatiu per coses que t’han passat últimament però sembla que a partir d’aquest cap de setmana t’arriba una ratxa molt bona amb els diners i les relacions personals. Aquest és un cap de setmana simplement per gaudir i deixar de donar voltes als problemes. Tu a la teva. Posa atenció al teu voltant, una persona que ni et penses, s'ha fixat en tu. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana als Escorpí us convé buscar moments per divertir-vos i riure molt, ho necessiteu! No tinguis por a mostrar-te tal com ets, hi ha una persona que se sent molt atreta per la teva personalitat. Et sentiràs més atractiu i això afavorirà les relacions amb els altres, especialment amb els Bessons i els Escorpí. Moment de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
Estaràs de més bon humor i una amistat et sorprendrà. Si estàs sense parella, no pensis en l’amor, tot arribarà. Sembla que hi ha una persona que coneixes que et té molta enveja i això no et fa bé, intenta esbrinar qui és. Moment de la sort: dissabte.

CAPRICORN
Deixa de preocupar-te per la vida dels altres! Ara és el teu moment per fer allò que desitges. Aquest cap de setmana se’t presenta una oportunitat que has d’aprofitar, consulta-ho amb els teus amics, seran els que et sabran guiar. Passaràs moments familiars molt agradables que et feien falta. Tens sort amb les relacions personals el diumenge. 

AQUARI
Saps perfectament que has de deixar al passat aquesta persona però els records encara estan molt vius al teu cap... Busca moments per reflexionar i estar sol, t’anirà bé. La música t’acompanyarà i et donarà missatges, aquest cap de setmana. Hi ha un amic/amiga que t'animarà molt, és el que necessitaves per posar el teu cap en ordre. Vestir de color blau t'ajudarà.

PEIXOS
Els Peixos teniu un caràcter especial i a vegades sentiu que ningú us comprèn, aquest cap de setmana aquesta sensació la tindràs moltes estones però hi ha algú molt proper que et reconfortarà. No deixis per l'últim moment una cosa que has de fer o algú altre en patirà les conseqüències. Tens sort amb l’amor a partir de dissabte a la tarda. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: